To je to što me zanima!

Simeone: Primera je dosadna, Real i Barca su u drugoj ligi...

Ovo je dosadno prvenstvo za ostale koji se mogu nadati samo 3. i 4. mjestu. Morat ćemo pričekati drugačiju distribuciju televizijskog novca, rekao je Diego Simeone...
Vidi originalni članak

Trener Atletico Madrida Diego Simeone nazvao je prvu španjolsku nogometnu ligu dosadnom zbog dominacije dva najjača kluba, Reala i Barcelone, prenosi Sky Sports. 

Real i Barcelona posljednjih su devet sezona zauzimali prva dva mjesta u Primeri, s iznimkom 2008. godine, kada je na drugom mjestu bio Villarreal. Razlika u bodovima između drugo i trećeplasiranog kluba u posljednje četiri godine bila je 25, 21, 30 i 9.

Simeoneova ekipa dobro je počela sezonu, no argentinski stručnjak odbacio je mogućnost da bi Atletico mogao konkurirati za naslov.

- Ne, apsolutno ne. Real i Barcelona igraju u drugoj ligi. Ovo je dosadno prvenstvo za ostatak navijača koji se mogu nadati samo trećem i četvrtom mjestu - rekao je Simeone novinarima.

- Morat ćemo pričekati drugačiju distribuciju televizijskog novca jer sad se liga sastoji samo od dva kluba - smatra Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Landin 20.08.2013.

    nizozemska ima najbolju ligu..nezna se tko bude prvak do zadnjih 2.3 kola..

  • Bandolero_1 20.08.2013.

    mozda ces i biti na prvom ili drugom mjestu,ako jednog dana budes trener reala odnosno barce.

  • fahrix88 20.08.2013.

    Španjolska liga je postala kao nekad Škotska, dok je Rangers bio u prvoj ligi, pa su Celtic i Rangers po 20 bodova ispred svih...liga dosadna, dok su bundesliga i engleska liga najposjecenije i najgledanije lige na svijetu..Bundesliga ima najvecu posjecenost na stadionima, i najbolje finansijski stoje od svih, bez nafte :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare