To je to što me zanima!

Šimić: Bilo mi je neugodno s kapetanskom vrpcom...

Privikavam se na život bez reprezentacije, ali priznajem da me dva sata s moja tri sina izmore više od bilo koje utakmice, kaže Dario Šimić
Vidi originalni članak

Bilo je još Hrvata koji su bili kapetani u inozemnim klubovima. Ali ne sjećamo se da je netko to postao već nakon dva mjeseca u klubu. Dario Šimić nosio je vrpcu u Monacovoj pobjedi (3-1) u Le Havreu. Rekorder po nastupima (100) u reprezentaciji u kockastom dresu tu je privilegiju imao tek nekoliko puta, u prijateljskim utakmicama. Ovoga puta bio je "pravi" kapetan.
- Ma, dobro, ne bih bio da je igrao netko od stalnih kapetana. Golman Roma je bio na klupi, njegov zamjenik Modesto nije bio u sastavu, a Perez je također bio na klupi. I trener mi je rekao prije utakmice: Dario, ti si kapetan. Naravno da mi je bila velika čast, ali moram priznati da sam se osjećao i neugodno. Neki su tu godinama, a ja kapetan - rekao je Dario Šimić, koji se u Monacu odlično snašao. Igra stalno, krenule su i pobjede.
- Igram na svojoj poziciji stopera, zadovoljan sam, stvarno. Liga je jako zanimljiva, istodobno se borimo za ostanak i za Europu. Počeli smo pobjeđivati, još samo da nam je pravi napadač...
U listopadu je Dario prvi put imao deset dana odmora u vrijeme reprezentativne stanke. On više nije u Bilićevu kadru.
- Bila je to samo moja odluka, privikavam se na život bez reprezentacije. Sad sam više s djecom, ali moram priznati da me dva sata s moja tri sina izmore više od bilo koje utakmice, haha.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_28592 03.11.2008.

    Ma Simic je legenda od nogometasa..steta sta su ga \"potrali\" iz repke

Komentiraj...
Vidi sve komentare