To je to što me zanima!

Šimić niti na klupi, Jerko Leko najlošiji na terenu

Monaco je pred svojim navijačim izgubio od Auxerrea 1-0, a hrvatski veznjak Jerko Leko od svih igrača ocijenjen je najgorom ocjenom
Vidi originalni članak

U utakmici 34. kola francuskog Le Championnata nogometaši Auxerrea su pogotkom Kahlneberga pobijedili Monaco u gostima 1-0. Taj poraz nije previše uzdrmao Monaco budući se klub iz Kneževine nalazi u zlatnoj sredini, na 10. mjestu ljestvice.
Od hrvatskog trojca u Monacu samo je Jerko Leko odigrao svih 90 minuta pred tek 7000 gledatelja. Nikola Pokrivač je ušao u igru u 80. minuti zamijenivši Pereza, dok Darijo Šimić nije niti konkurirao za momčad.
No, kako su ga ocijenili novinari L'Equipea, bili bi bolje da je i Leko bio negdje drugdje nego na travnjaku. Ocijenjen je s tricom, najgorom ocjenom od svih nogometaša koji su nastupili na ovom ogledu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • funkyboy 03.05.2009.

    Boli ga uvo,fudbaler,mlad,zgodan pun para ko Titanic,vozi pilu od auta,fukara pice-mice samo za odlikaše i još ka svemu tome igra u Monacu sjedištu najboljih kockarnica.Zar mislite da sa tim sve može igrati,da ima sportskih motiva,dajte molim vas :-),a kaj je najzanimljivije vidio ga na svoje oči prije 4 dana u jednom lokalu u Zagrebu,toliko o treningu i nekakvom sportskom životu.

  • nogometas05 03.05.2009.

    Za obojicu to nije nista novo..pogotovo za Leku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare