To je to što me zanima!

Simić potpisao, a Hajduk ga je najavio sjajnom fotografijom...

Stefan Simić prošao je liječnički pregled u Hajduku i potpisao četverogodišnji ugovor sa splitskim klubom. Iz trećeg pokušaja je stigao na Poljud i zaigrat će u dresu kluba kojeg voli iz dječačkih dana
Vidi originalni članak

Hajduk je najavio najnovije pojačanje! Za Stefana Simića (24) je to treća sreća. U četvrtak su dogovoreni svi detalji njegovog transfera na Poljud, a u petak je odrađen i liječnilki pregled. Aktivirao se tako već potpisani četvrtogodišnji ugovor, a Simić će se priključiti momčadi na pripremama u Sloveniji.

Na svojim društvenim mrežama Hajduk je objavio zagonetnu fotografiju, pozvao navijače da pokušaju pogoditi o kome je riječ, a na njoj se zapravo nalazi maleni Simić u dresu Hajduka.

Simić je bio mladi reprezentativac Češke, a prvi put trebao je u Hajduk doći u zimu 2016. Štoviše, već je stigao na posudbu iz Milana na Poljud, no istoga dana u susretu s Empolijem ozlijedio se stoper Alex pa je Simića tadašnji trener Milana Siniša Mihajlović povukao s već dogovorene posudbe.

Jedva da se stigao upoznati s trenerom Damirom Burićem, a odmah je morao natrag, budući da su Milanu otprije bili ozlijeđeni Francuz Mexes i mladi Brazilac Rodrigo Ely te su ostali samo na dvojici, Kolumbijcu Zapati i Talijanu Romagnoliju. Mogao je tada Simić u Panathinaikos, no presudila je njegova veza s Dalmacijom, u Supetru Simići naime imaju obiteljsku kuću, apartmane... 

Drugi put trebao je Simić u Hajduk prije šest mjeseci, no dogovor nije postignut pa je odradio posudbu u Frosinoneu, gdje je dočekao istek ugovora.  

Hajduk mu je u srcu od malih nogu, san mu je bio debitirati za 105. rođendan

Simić je stoper, proslavio je u siječnju 24. rođendan, skupio je stotinjak nastupa u Primaveri i desetak u seniorskom nogometu, ali je i dalje dovoljno mlad i željan afirmacije i prave prilike u klubu koji će mu poslužiti kao odskočna daska za transfer natrag u Italiju, ili neku jaču ligu. Ima hrvatsko i češko državljanstvo, rodio se u Pragu gdje mu je otac Rade dobio posao, nogomet je počeo igrati u Slaviji, gdje su ga snimili scouti Milana i kao kapetana mlade reprezentacije Češke doveli u svoje redove. 

 - Kao mali zavolio sam Hajduk jer sam svako ljeto dolazio na Brač, a od obiteljskog prijatelja dobio sam na poklon dres Stipe Pletikose koji i danas čuvam - kazao je Stefan po dolasku u Split, a nakon prisilnog povratka u Milano, Hajduku poslao čestitku za 105. rođendan.  

 - Imao sam veliku želju doći na posudbu u Hajduk, nadao sam se do posljednjeg trenutka, no na žalost, čelnici Milana očito smatraju kako sam im potreban, tako da me ne puštaju u Split. Žao mi je što neću zaigrati za klub koji mi je u srcu od djetinjstva, za koji navijam od kad znam za sebe, ali život je takav. Nadao sam se da ću debitirati u 'bilom' dresu baš danas, na 105. rođendan Hajduka, kao što sam zaigrao za Hajdukov 100. rođendan u dresu Slavije. Bilo je to nezaboravno iskustvo, spektakl koji ću pamtiti dok sam živ. Na žalost, želja mi se neće ispuniti, ali bih iskoristio priliku čestitati rođendan mom Hajduku i svim njegovim navijačima. Hajduk živi vječno, pa valjda će se i meni jednom ukazati prilika da zaigram za Hajduk - poručio je Simić.

Eto, prošle su godine, ali želja mu se ipak ispunila..

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 29.06.2019.

    Navijač sam Hajduka, i stvarno volim taj klub svom dušom... Ali evo došlo je vrijeme da se smijem na komentare koje ljudi ostavljaju na članke vezane za klub i "pojačanja". Doveden stoper Milana, isto kao što je doveden stoper Barcelone svojevremeno, daj Bože da griješim i ja i svi, i da bude pojačanje, ali teško. Najfascinantnije od svega je da pravi igrači, reprezentativci i pojačanja pojačavu redom Goricu, Rudeš, Istru, Belupo. A moj Hajduk najavljuje mega Brazilce, napadače koji po sezoni zabiju kao prosječni stoper, 3 do 5 golova. Kunu se u Tonia Teklića i još neke mlade napadače ali će ipak dat vjerovatno odštetu za mačka u vreći. Daj Bože da griješim, ali ako ne dovedu nekog kvalitetnog opet će zamirisat fritula u 8. mjesecu na -10 ili 12.

  • hyndaii 29.06.2019.

    Ma kakvo pojačanje,jeste li vi normalni?Pa tip je u zadnje 4 (ČETIRI ) godine odigrao 20 (DVADESET) utakmica za neku od ekipa gdje je bio.To je jedina istina i činjenice.Pojačanje????Ha ha hah hah hah hah , za hajduk možda i je.Kakav klub takvo i "pojačanje".

  • hajdukidinamousrcu 29.06.2019.

    Baš lijepa priča,ovo je rijetkost,fotka me malo podsjeća na Velo misto i Duju,Feratu,Tončia,Rica...,Sretno ti dečko u Hajduku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare