To je to što me zanima!

Simply Red u Liverpoolu: Gitarist će masirati 'redse'

Bivši član popularnog benda prihvatio je ponudu i radit će za engleskog premierligaša Liverpool kao povremeni maser Stevena Gerrarda i društva
Vidi originalni članak

Boljeg nismo mogli izabrati. Kupili smo gitarista Simply Reda! S obzirom na ime benda, mislim da je to bio pravi potez, našalio se glasnogovornik Liverpoola nakon što je potvrđeno da je Sylvan Richardson postao povremeni maser u slavnom klubu.
Bivši gitarist Simply Reda nikad nije ovisio samo o koncertima.
- Profesionalni sam glazbenik, kao i producent, ali oduvijek sam bio vezan uz medicinu. I zato sam završio visoke škole, da bih bio još bolji - rekao je Sylvan. Nogometaši Redsa oduševljeni su novom akvizicijom kluba.
- Igrači me podupiru. Posebice pomoćnik trenera Sammy Lee. Ovo je velik izazov u mojoj karijeri i nadam se da ih neću iznevjeriti - rekao je Richardson, koji je napustio slavni bend još 1987. godine. Gitarist je vrlo ozbiljno shvatio svoj novi posao.
- Zadatak mi je da igrače dobro pripremim za novu sezonu. Znam što mi je posao i veselim se tome - rekao je. Sylvan je već na pripremama Liverpoola u Švicarskoj.
- Bio sam jako uzbuđen dok sam razgovarao s čelnicima kluba. Nisam mogao vjerovati da su baš mene angažirali. Neću ih iznevjeriti - rekao je Richardson, koji zna i zasvirati na pripremama.
Glazbenik ne dvoji tko će biti prvak.
- Nakon što ih ja pripremim, ne gine nam naslov. Manchester će se čuditi - našalio se.

ELTON JOHN JE PREDSJEDNIK WATFORDA
1) Često je Elton John donirao novac Watfordu, koji ga je izabrao za doživotnog predsjednika 2) Poznati glumac Sean Bean bio je jedno vrijeme jedan od direktora u Sheffield Unitedu 3) Noel i Liam Gallagher iz Oasisa razmišljali su o kupovini Manchester Cityja...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Torres_9 21.07.2010.

    Jbt ja mislio doveli neko igračko pojačanje : /

Komentiraj...
Vidi sve komentare