To je to što me zanima!

Šimunić: Herthi želim sve najbolje, ali nemam milosti

Boli me kad vidim stanje u Herthi, želim im sve najbolje, ali nakon što ih pobijedimo, kaže Joe koji je u Herthi proveo malo manje od devet i pol god.
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić (31), član Hoffenheima, u Herthi je proveo malo manje od devet i pol godina, od siječnja 2000. do svibnja 2009. godine, te odigrao 222 bundesligaške utakmice u kojima je zabio tri gola. Nakon toga prešao je u novi klub Hoffenheim. Nakon šest odigranih bundesligaških kola u novoj sezoni Hoffenheim zauzima sjajno četvrto mjesto s 11 osvojenih bodova, dok je Šimunićev bivši klub posljednji s tek tri osvojena boda i pet uzastopnih poraza.
- Za nas u Hoffenheimu vrlo je pozitivno kada pogledamo i vidimo da se nalazimo na četvrtom mjestu. A što se tiče mog bivšeg kluba Herthe, jako sam zabrinut. Nadam se da neće još više pasti iako se zasad ne čini baš dobro. Moraju pobijediti neku utakmicu - rekao je Joe. Za vikend Hertha dolazi u goste Hoffenheimu pa će Šimunić igrati protiv dojučerašnjih suigrača.
- U dobrom smo nizu i želimo pobijediti i četvrtu uzastopnu utakmicu. Treneru i cijeloj momčadi Herthe želim sve najbolje, da nakon sljedećeg vikenda u svakoj sljedećoj utakmici pobijede. Bio sam devet i pol godina u Herthi i taj je klub ipak u mom srcu. Boli me ono što se tamo događa - kaže Šimunić.
Hertha će 27. rujna gostovati kod Hoffenheima na Rhein-Neckar Areni u 7. kolu Bundeslige. Utakmica u kojoj će Šimunić imati priliku dokazati bivšem klubu da je pogriješio kada ga je pustio da ode.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrvatović 22.09.2009.

    ma moš\' misliti! boli te.....znamo šta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare