To je to što me zanima!

Šimunić i Vrsaljko ne putuju u Madrid, Sammir opet u sastavu

Priča oko Sammirove suspenzije je završen slučaj, a u konkurenciji za Madrid će biti ista ona momčad koja je igrala protiv Splita, rekao je Jurčić nakon treninga
Vidi originalni članak

Josip Šimunić ne ide s nama na put, istegnuo je list i ne konkurira za utakmicu protiv Reala u Madridu, rekao je Kruno Jurčić nakon današnjeg treninga u Maksimiru.

Iskusni reprezentativac zbog iste je ozljede propustio i utakmicu sa Splitom, a na njegovo je mjesto uskočio je Leandro Cufre. Obrana bi tako u Madridu trebala izgledati isto kao protiv Splita.

- Šime Vrsaljko također radi po posebnom programu i neće konkurirati za Real. Svi ostali su zdravi i spremni. U konkurenciji će biti igrači koji su igrali protiv Splita plus Sammir. Priča oko njegove suspenzije je završen slučaj - otkrio je Kruno.

Dinamov trener u subotu je gledao utakmicu Reala i Valencije u kojoj su Madriđani pobijedili 3-2, ali i zaradili čak sedam žutih kartona. 

- Utakmica je bila čvrsta, čak i paklena. Vjerujem da se Real malo potrošio, a to za nas može biti samo dobro. Atmosfera je u svlačionici odlična, digla nas je ova pobjeda u Spliutu. Pogotovo ono što smo odigrali u drugom poluvremenu. Idemo se sad u Madrid maksimalno potrošiti i uživati u nogometu u hramu nogometa pa što bude. Sad ćemo tek vidjeti kako se osjećaju naši protivnici u HNL-u - zaključio je Jurčić ne otkrivši do kraja sastav za Real. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • hercegovac100 20.11.2011.

    koliko ja vidim iz članka Joe ne putuje za Madrid, a Vrsaljko ne konkurira za momčad,ali Jurčić nije za njega rekao da ne putuje! Dakle, autor evo jedan minus!!!

  • Tiho_1 20.11.2011.

    Idemo modri....idemo popit manje od duzine (1 duzina=12 komada )

  • luckystrike 20.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare