To je to što me zanima!

Šimunić se i službeno žalio: "Žalba ide u hitan postupak"

Sportski arbitražni sud u Lausanni (CAS) potvrdio je zaprimanje žalbe u slučaju Josipa Šimunića. Hrvatski branič traži ukidanje kazne ili uvjetno na godinu dana
Vidi originalni članak

Josip Šimunić i njegov odvjetnik Davor Prtenjača predali su žalbu na Fifinu suspenziju od 10 utakmica Sportskom arbitražnom sudu u Lausanni. 

Šimunićev odvjetnik uvjeren je kako će žalba biti pozitivna za njegovog klijenta te da će Joe ipak ići na Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Riješit ćemo žalbu po hitnom postupku. Sigurno će biti riješeno prije Mundijala - potvrdio je Sportski arbitražni sud.

Šimunićev odvjetnik traži ukidanje suspenzije ili uvjetnu kaznu od godinu dana. Fifa je kaznila hrvatskog braniča zbog povika "Za dom" nakon utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Islanda na Maksimiru.

Izbornik Niko Kovač još nije odustao od Šimunića, a u prilog tome ide vijest da je nedavno testirao Dinamovog braniča u nadi da će ipak moći putovati u Brazil.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • shevchenko 10.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • jure_zd 10.04.2014.

    Samo da mu neodobre žalbu, ne zato što je kriv za išta, nego je nije sposoban više igrati za repkuuuu!

  • begzq 10.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare