To je to što me zanima!

Šimunićev agent: Hajduk se prvi javio, a Joe se predomislio

"Posljednjeg dana prijelaznog roka bilo je dogovoreno da Josip Šimunić ostaje u Hoffenheimu, ali on se u posljednji trenutak predomislio i otišao u Dinamo zbog LP"
Vidi originalni članak

Menadžer Josipa Šimunića Fali Ramadani više nije mogao izdržati svakodnevno prepucavanje na relaciji Hajduk – Dinamo.

– Ovo doista više nema smisla, priča je završena, Šimunić je igrač Dinama i ne znam čemu sva prepucavanja. Posljednjeg dana prijelaznog roka bilo je dogovoreno da Šimunić ostaje u Hoffenheimu, ali on se u posljednji trenutak predomislio i otišao u Dinamo. Kod njega su presudili sportski motivi, otišao je u Dinamo zbog Lige prvaka, a Dinamo se sam javio Hoffenheimu i završio posao. Žao mi je što se sad stavlja nekakva krivnja na Hrvoja Maleša, on je učinio sve što je trebalo, ali konačna odluka bila je isključivo Joeova – rekao je Ramadani.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Superteška 06.09.2011.

    I gdje u izjavi piše ono što je u naslovu teksta?

  • njonjo 06.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • njonjo 06.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare