To je to što me zanima!

Šimunović u Italiji: Odlazi kod nekadašnjeg srpskog izbornika

Igrač neće ostati 'nezaposlen' jer ga uskoro očekuje potpis za talijanskog prvoligaša Torino. Tamo ga očekuje bivši izbornik Srbije Siniša Mihajlović...
Vidi originalni članak

Avantura hrvatskog stopera Joze Šimunovića (22) u škotskom velikanu Celticu nije potrajala naročito dugo, a ni uspješno. Najveći je razlog teška ozljeda, odnosno dugotrajni oporoavak koji ga je posve 'izbacio' iz užih planova trenera Brendana Rodgersa. 

On je odmah našao zamjenu jer je prije nekoliko tjedana potpisao iskusni Kolo Toure.

Ipak, Jozo neće ostati 'nezaposlen' jer ga uskoro očekuje potpis za talijanskog prvoligaša Torino. Njih od ovog ljeta vodi bivši izbornik reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, a igrač se već uputio u Italiju na liječničke preglede.

Prema neslužbenim informacijama 'granata' će Celticu isplatiti 4 milijuna eura. Jozo je, podsjećamo, ponikao u omladinskoj školi Dinama, a za mladu reprezentaciju Vatrenih upisao je devet nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • hrvatska u srcu 30.08.2016.

    vjerujem da im je to bio promašaj desetljeća isto takve i zdravko dovodi u dinamo ali on na njima pere novce i nogira ih čim se ukaže prilika dinamo isplati a maminjo i dotični levat podijele novce

  • Dalmacija u srcu 30.08.2016.

    Jel ovo ovan kojeg je sekta platila miljun eura Celticu samo da ga uzme i pomognu in malverzirat brojke transfer? Jel to taj?

  • dinamo55555 30.08.2016.

    Najveca nogometna prevara prodana za 8 miliona...bravo zdravko kralju svih trgovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare