To je to što me zanima!

Siniša Mihajlović trenersku karijeru počinje u Bologni

Bivši srpski nogometaš i pomoćnik Interova trenera Roberta Mancinija u ponedjeljak će službeno postati trener prvoligaša Bologne
Vidi originalni članak

Sve je već dogovoreno. Mihajlović se nalazi u Italiji, gdje obavlja papirologiju s nekadašnjim poslodavcima. U utorak ga očekuje prvi trening s novom momčadi, a u subotu i premijera na klupi kluba koji dočekuje posrnulu Romu.
Da je posao finaliziran, Mihajlović je potvrdio srpskim medijima:
- Jedino o čemu sada razmišljam je kako da u sljedećih nekoliko dana konsolidiram atmosferu u momčadi. Izuzetno je važno da uspostavim dobru komunikaciju, a igračima pomognem vratiti samopouzdanje.
Talijanski mediji ovakav su rasplet najavljivali nakon slabog ulaska Bologne u sezonu. Govorilo se kako će trener Daniele Arrigoni otići iz Bologne još prije utakmice protiv Lazija, a kap koja je prelila čašu strpljenja u pretposljednjem klubu Serije A bio je visoki 5-1 poraz u nedjeljnoj utakmici protiv Cagliarija.
Bivšem srpskom reprezentativcu, negdašnjem nogometašu Rome, Sampdorije, Lazija i Intera, ovo će biti prvi samostalni posao na klupi. Od 2006. do 2008. u Interu je obnašao ulogu pomoćnog trenera.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • boško01 03.11.2008.

    bologni se nešto žuri u seriu B

  • romanista 03.11.2008.

    ko jebe cetnicko govno

Komentiraj...
Vidi sve komentare