To je to što me zanima!

'Sinjani pokorili FFC': Gušenje Ćurkovića i poluga Stipe Brčića

Predstavu je otvorio Banov Luka Ćurković sjajnom pobjedom protiv Selima Topuza u debitantskom nastupu. Puno lakši zadatak imao je drugi debitant večeras Stipe Brčić koji je nokautirao Matića u prvoj rundi
Vidi originalni članak

FFC 30 u Linzu ispunio je očekivanja i nakon sjajnog kickboxing dijela te solidnog boksačkog meča Hrvoja Sepa donio pregršt uzbuđenja u MMA dijelu. 

Predstavu je otvorio Banov Luka Ćurković sjajnom pobjedom protiv Selima Topuza u debitantskom nastupu. Topuz se pokazao kao iznimno zahtjevan protivnik te je u jednom trenutku uzdrmao Ćurkovića u prvoj rundi. No, nakon toga dominirao je samo jedan borac. Borba je u drugoj rundi otišla u parter gdje je Ćurković pokazao iznimnu dominaciju i na kraju slavio gušenjem.

Puno lakši zadatak imao je drugi debitant večeras, sjajni Stipe Brčić (5-0). Njegov originalni protivnik Magamed Batirov otkazao je nastup dan prije priredbe zbog zdravstvenih problema nakon čega je uskočio bosanskohercegovački borac Davor Matić (4-4). Borba nije ni krenula, a već je bila gotova.

Brčić je pokazao iznimno umijeće i izvukao polugu na nozi Matiću prvoj rundi. Nakon sjajnih izvedbi dečki su se slikali u backstageu uz poruku:

- Sinjani su pokorili FFC.

Čestitke našim mladim majstorima slobodne borbe!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • antemilica 22.10.2017.

    mozda i najtalentiranija nacija na svijetu,kad su borilacki sportovi u pitanju.hrgovic,miocic,crocop,parlov,mavrovic,cuvalo,cikatic.,..Mi Hrvatii

  • pickoljub 22.10.2017.

    Budući kriminalci i utjerivači dugova...

  • Cain Velasquez 22.10.2017.

    Poluga Ćurkovića i nokaut Brčića*

Komentiraj...
Vidi sve komentare