To je to što me zanima!

Sinovčić dogovara transfere Tomasova, Buljata i Subašića?

Za Marina Tomasova interes pokazuju Hapoel Tel Aviv i Palermo, a za Danijela Subašića i Juricu Buljata Genclerbirligi i Lech. Transfere dogovara Reno Sinovičić
Vidi originalni članak

Danijel Subašić, Jurica Buljat i Marin Tomasov na izlaznim su vratima Poljuda i po svemu sudeći neće krenuti u novu sezonu s Hajdukom. Za Tomasova interes pokazuju Hapoel Tel Aviv i Palermo, a za Subašića i Juricu Buljata Genclerbirligi i Lech. 

- S Hajdukom smo dogovorili odštetu za njih trojicu i tražimo im nove klubove. No da se razumijemo, oni ne idu zato jer su izgubili status, nego zato jer su već dugo na Poljudu i u interesu je svih da odu u inozemstvo - priznao nam je Reno Sinovčić, koji zastupa interese igrača. 

- Dosta je zainteresiranih klubova, ne bih želio govoriti o imenima, no istina je da je za jednoga od njih interes pokazuju i klubovi iz ¨liga petice¨. 

Premda je u prošlosti znao biti kritičan prema trenerima i čelnicima Hajduka, Sinovčić danas razmišlja drugačije. 

- Ne može se događati Hajduku da uđe u sezonu s ambicijama osvajanja prvog mjesta, a mjesec dana kasnije, kad im Dinamo odmakne, krene orijentacija na mlade i promijene 3 trenera i pedeset igrača. Grešaka je bilo i u Hajduku, ali i kod igrača. Također i kod izbornika Bilića, koji je pozivao u reprezentaciju i igrače u puno lošijoj formi nego su bila njih trojica - rekao je Sinovčić koji nije zadovoljan, no neće okrenuti leđa Hajduku. 

- Hajduk je uvijek bio korektan prema Zadru, ali nije prema igračima koje je uzimao. Nadam se kako će nova uprava nešto promijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • torpedo 7 03.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marcus33 03.06.2011.

    hajduk unistava mlade igrace, zato ih ne triba ni slati tamo ! pogledajte sto su napravili ticinovicu, tomasovu itd. a da ne pricamo o igracima koje su odbacili jer nisu bili 'dovoljno dobri' , to su bili modric, prso i ostala danasnja elita !!

  • 23h i 59min 03.06.2011.

    treba biti iskren i priznati da kad su dolazili u hajduk bili su jedni od nada hrv. nogometa. e sad da li je problem u njima ili je problem u hajduku jer dosta mladih talenata ne uspijeva u zadnje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare