To je to što me zanima!

Sir Alex daje 120 milijuna eura za Balea, Luku Modrića i Pata

Menadžer Manchester Uniteda sljedeće ljeto namjerava potrošiti silne milijune na tri igrača. Među njima je i Luka Modrić u kojem Alex vidi idealnu zamjenu za Scholesa
Vidi originalni članak

Uprava Manchester Uniteda navodno je poručila Alexu Fergusonu da će sljedeće ljeto na raspolaganju imati preko 120 milijuna eura za pojačanja. A legendarni Škot prema pisanju nekih engleskih medija tu svotu namjerava potrošiti na tri igrača, Garetha Balea, Pata i našeg Luku Modrića.

Sigurno je da Ferguson neće trošiti milijune ove zime jer je uvjeren da i s ovim kadrom može do naslova prvaka Engleske i dugo se zadržati u Ligi prvaka. No Alex će već sljedeće ljeto krenuti u lov na ovu trojicu igrača, a prema svemu sudeći ima veliku potporu uprave kluba. Dva Spursa bi trebala biti nasljednici legendi Old Trafforda. Luka bi 'uskočio' u Scholesove kopačke, a Bale u Giggsove.

No tu se mora nešto pitati i Tottenham te Harryja Redknappa. Posao bi velikom Škotu mogao biti olakšan ne plasiraju li se Spursi u Ligu prvaka. Kako se sada čini Tottenham je daleko od četvrte pozicije u Premiershipu, a o osvajanju Lige prvaka ni ne razmišljaju. 

Ne završe li u 'velikoj četvorki' Spursi će teško zadržati dva svoja najbolja igrača pa bi Bale i Modrić vrlo lako od Harryja mogli tražiti transfer u klub koji igra Ligu prvaka, a United će tamo s njima sigurno biti glavni kandidat čak i za naslov. Ni Pato nije tako nestvarna želja ako se zna da je nedavno rekao kako bi jednog dana volio obući dres 'vragova'.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • BlackRonsky 24.01.2011.

    ma daaaj, pa giggs ce nazvat balea, rec : "di si sine, slusaj, evo meni tlaka vise igrat pa doleti na 10ak godina, kuis.."a modric i pato vec cekaju autobus za manchester..

  • user_45632 24.01.2011.

    Kako ih nije sramota uspoređivati onog klingonca Bale-a s Giggsom,ali kako?!

  • LockOn 24.01.2011.

    Modriću odi u ManU da mogu narucit orginal dres jer obozavam dres crvenih vragova....vec imam od beckama i jos da imam tvoj to bi bilo neprocjenjivo...ajmo luka bolje ti je engleska nego španjolska

Komentiraj...
Vidi sve komentare