To je to što me zanima!

Sir Alex Ferguson: Moja noćna mora zove se Hulk

Manchester United u četvrtfinalu ovogodišnjeg izdanja nogometne Lige prvaka igra protiv Porta. U utorak je na rasporedu utakmica na Traffordu
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je Porto sjajan domaćin i da već godinama tamo rijetki ostvaruju pozitivne rezultate, mi smo osuđeni prvu utakmicu dobiti s dva pogotka razlike. Samo nam to donosi nešto mirniji put u Portugal, rekao je trener, sir Alex Ferguson.
Prije pet godina su ove dvije momčadi igrale osminu finala Lige prvaka, a Porto je prošao nakon što je u uzvratnoj utakmici Costinha zabio u sudačkoj nadoknadi te je tako odveo Porto u četvrtfinale. U kasnijem dijelu natjecanja Porto se okitio naslovom prvaka Europe, a na tom putu ga je vodio Jose Mourinho. Sada Mourinho nije na drugoj strani, ali Ferguson ima drugoga glavnoga glumca svojih noćnih mora.
- To je Hulk. Strašan momak. Ima fantastičnu lijevu nogu, ali može igrati na bilo kojoj poziciji. Gledao sam snimke s njihovih utakmica i zadivljen sam njegovim mogućnostima. No nije samo on opasnost za nas. U duetu s Lisandrom Lopezom šire opasnost svakoj obrani. Argentinac Lisandro i Brazilac Hulk su zajedno ove sezone postigli 13 pogodaka u prvenstvu Portugala (Hulk osam i Lisandro pet), no najbolji strijelac momčadi je markantni kapetan Lucho Gonzalez (devet pogodaka, ali šest iz jedanaesteraca).
- Bit će jako opasne ove dvije utakmice - zaključio je na kraju sir Alex Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatkolol 06.04.2009.

    Da ima nešto u tom Hulku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare