To je to što me zanima!

Sir Alex Ferguson: Uh, pa Old Trafford ima novog junaka...

Meksikanac Javier Hernandez oduševljava sve na terenu. U zadnje dvije utakmice izravno je donio pobjede. Svakim danom osvaja, kaže sir Alex Ferguson
Vidi originalni članak

Dok se Wayne Rooney, nogometaš Manchester Uniteda i najbolji igrač kluba, nalazi na odmoru na Arapskom poluotoku, na Old Traffordu odrasta novi junak. Barem ga je tako nazvao trener Manchester Uniteda Alex Ferguson.

- Uh, izgleda da Old Trafford dobija novog junaka. Nakon svega što sam vidio od Javiera Hernandeza u zadnjim utakmicama moram smoći hrabrosti i takvo što izjaviti - rekao je legendarni trener "crvenih vragova".

Popularni Chicharito, 22-godišnji meksički nogometaš, je u zadnje dvije utakmice izravno donio slavlje Manchester Unitedu. Tijekom vikenda je u prvenstvu United pobijedio Stoke City s 2-1, a oba je puta Hernandez postigao gol. Potom je u utorak Hernandez ušao u igru u 81. minuti u šesnaestini finala Carling Cupa protiv Wolverhamptona, te je u zadnjoj minuti zabio ključni pogodak za 3-2. Inače, svaki od tih pogodaka je bilo pravo remek-djelo.

- Prvi je na treningu i zadnji ga napušta. Taj me mali zbilja svakim novim danom osvaja - rekao je Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare