To je to što me zanima!

Sir Alex: Leicester je donio svježinu i zaslužuje naslov!

Nisam primjetio nikakvu nervozu, a to ide na račun trenera koji ih je smirio. Fantastični su, Leicester je donio svježinu i sjajni su za nogomet općenito, kaže bivši menadžer Uniteda
Vidi originalni članak

Leicester je prije dvije sezone igrao u drugoj ligi, prošle je jedva ostao u prvoj, a sada je na prvom mjestu Premiershipa pet bodova ispred Tottenhama. Bivši menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson kaže da su 'lisice' zaslužile osvojiti naslov na kraju prvenstva.

- Leicester je zagrizao i do sad je najbolja momčad u sezoni. Bez sumnje. Zaslužuje osvojiti naslov. Možda mislite da se računa i njihovo neiskustvo, ali Leicester ima nevjerojatnu energiju i zajedništvo koje nagovještava da će proći kroz sve ovo - rekao je legendarni menadžer 'crvenih vragova'.

Ferguson je spomenuo i sličnost između Uniteda i Leicestera.

- Na primjer, pobijedili su nekoliko utakmica s 1-0. Imao sam sezonu u Unitedu gdje smo osam utakmica slavili tim rezultatom i na kraju osvojili ligu. Takve pobjede su veoma važne. To mi pokazuje kakav su kolektiv i da neće izgubiti. Ne boje se situacije u kojoj se nalaze što je veoma važno.

Škotski stručnjak pohvalio je i Claudija Ranijerija.

- Nisam primjetio nikakvu nervozu, a to ide na račun trenera koji ih je smirio. Fantastični su, Leicester je donio svježinu i sjajni su za nogomet općenito. Sigurno će izgubiti koji susret, ispustiti koji bod. Ali i drugi će. Tottenham im je najveći protivnik, godinama nisam vidio 'spurse' da tako dobro igraju. Ali mislim da će Leicester prvi proći kroz cilj - zaključio je sir Alex.

Do kraja Premiershipa je još sedam kola. Leicester je prvi s pet bodova prednosti ispred Tottenhama. 'Lisice' u nedjelju dočekuju Southampton dok 'spursi' gostuju kod Liverpoola na Anfieldu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Xyster 31.03.2016.

    Imaju mnogo sličnosti sa tim Unitedom, poglavito što se psihe tiče. Ali svatko u Engleskoj(osim navijača Uniteda) takvo pobjeđivanje.

  • Jat Masin 31.03.2016.

    Bio je pravi uzitak gledati njegovo lice u susretima protiv Liverpoola

  • LovroZG 31.03.2016.

    Nije bilo ofsajda Okazakija, a protiv Palacea im nije suđen penal

Komentiraj...
Vidi sve komentare