To je to što me zanima!

Sir Alex: Rafael je najbolji desni bek u Manchesteru

Menadžer "crvenih vragova" tvrdi kako su Gary Neville i Wes Brown još uvijek najbolji desni bekovi u Engleskoj, ali ne i u Manchester Unitedu
Vidi originalni članak

Gary i Wes su najbolji desni bekovi u Engleskoj reprezentaciji. No obojica imaju mali problem. U klubu ima jedan koji je bolji od njih. Ovaj mladi dečko je pokazao da se na njega može ozbiljno računati, osvrnuo se Alex Ferguson na svoje novo otkriće, mladog Brazilca Rafaela da Silvu.
U posljednjih nekoliko utakmica Alex je i pokazao da će ubuduće sve više računati na Rafaela pruživši mu priliku ispred zdravih Browna i Nevillea. Pa iako je jasno dao do znanja iskusnim braničima da su trenutno u drugom planu, tvrdi kako su obojica izuzetno sretni zbog napretka koji je Rafael pokazao.
- Svi igrači, uključujući i Garyja, ga strašno podržavaju jer misle da je fantastičan. Nije mu lako jer su u momčadi svi stariji od njega. Gary je, za razliku od njega, u svom početku imao još pet, šest suigrača iste dobi. Ovaj mladić ne govori ni jezik najbolje, no jako dobro razumije nogometni jezik - nahvalio je Rafaela iskusni Škot.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare