To je to što me zanima!

Najveća kazna u povijesti BiH nogometa! Široki najavio žalbu

Kad bi kažnjavali druge za sve za što su kaznili Široki, sve utakmice u BiH bile bi pred praznim tribinama, rekao je predsjednik kluba iz Hercegovine nakon kazne od sedam utakmica bez publike
Vidi originalni članak

Himna se gotovo nije ni čula od zvižduka navijača Širokog Brijega koji je u finalu bosanskohercegovačkog kupa na Pecari pobijedio Sarajevo na penale. 

Klub iz Hercegovine osvojio je prvi trofej nakon četiri godine, ali sljedećih sedam utakmica igrat će bez publike zbog ispada navijača na Pecari.

 

Najveća kazna u povijesti BiH nogometa

Zvižduci himni države pod čijom su zastavom slavili trofej blaži su dio onoga što su priredili navijači Širokog 'Škripari', skupina navijača koja ime dijeli s gerilskim jedinicama iz Drugog svjetskog rata koje su djelovale nakon raspada zločinačke NDH.

Nogometni savez BiH najavio je drastičnu kaznu dodavši kako se više neće praviti nijem i slijep na sramotne parole 'za dom spremni' i 'ubij baliju' koje su odjekivale s jednog djela Pecare. Uz sedam utakmica bez publike Široki mora platit i 25.000 KM.

Nakon što je diciplinska komisija suspendirala Pecaru, a prije objave kazne, iz NK Širokog su osudili ponašanje, kako su objavili, manje dijela navijača, dodavši kako je to što se dogodilo na Pecari kamilica naspram onoga na drugim stadionima.

 

 

NK Široki: Ovo je sramotna kazna

Nakon objave kazne reagirali su još žešće.

"Sramotna i drastična kazna za Široki", naslov je priopćenja kluba iz Hercegovine.

Reagirao je i predsjednik kluba Miro Kraljević.

- Disciplinska komisija nije primijenila jednaka mjerila za Široki, koja u sličnim situacijama primjenjuje za druge klubove. Kad bi kažnjavali za sve za što su kaznili naš klub, sve utakmice u BiH bile bi pred praznim tribinama. Žalit ćemo se jer smatramo da ova kazna sigurno neće riješiti probleme u BiH nogometu i savezu - rekao je predsjednik Širokog Miro Kraljević za klupsku stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • Orahova1 26.05.2017.

    Mislim da ovo više nema smisla ovi govori ubij baliju ustašu četnika ljudi opametite se mi moramo silom prilika živjeti zajedno i bolje bi nam bilo biti u boljim odnosima jedni sa drugima, pa zar ne vidite da nas političari jebu oni su problem a ne tamo neki Musliman koji se isto kao i ti i ja borimo da preživimo dok gospodin Ćović gradi sebi dvorac i zamislite on je čak i koritu rijeke promijenio pravac to pravi od naših novaca isto i njih tamo jebe Izebegović kao i Dodik Srbe zaboli njih k za obične ljude pa pogledajte samo jedan od videa gdje oni dočekuju jedni druge i kako se ugošćuju, i samo još nešto samo je to kod nas gdje su političari zvijezde a trebali bi biti oni koji služe narodu oni huškaju narod jedan protiv drugog da bi lakše pljačkali.

  • Sly_TheKing_1 25.05.2017.

    najtezi polozaj u Bosni imaju Hrvati, BiH bi se trebala raspasti pod hitno, jer ovo stanje je samo agonija... Pozdrav iz Slavonije

  • Proksimity 24.05.2017.

    Ma nek' reknu navijačima da svi daju po marku.i njih 25 tisuća i eto ga plaćeno.mi ćemo platiti.sve naše ove godine Hrvatska uzela kup i prvenstvo .boli zar ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare