To je to što me zanima!

Sivonjiću, skini masku: Stoper od 87 milijuna eura promašio prazan gol s 30 centimetara!

United je na kraju koštao nevjerojatni promašaj Maguirea pa je odigrao tek 1-1 s Milanom na Old Traffordu. Arsenal je pobijedio Olympiacos 3-1, dok je Roma iznenađujuće lako sredila Šahtar (3-0)
Vidi originalni članak

Ilija Sivonjić, znamo svi, postao je mjerna jedinica za promašaj. Teško je nadmašiti originalni, mnogi su bili blizu, ali kada se kaže Sivonjić, zna se na što se misli. Na ono što je nemoguće promašiti.

I Harry Maguire obukao je na sebe sivonjićevski plašt. U sudaru velikana, koje smo nekad gledali u Ligi prvaka, a danas tek u osmini finala Europske lige - Manchester Uniteda i Milana (1-1) - stoper kojeg su Englezi platili 87 milijuna eura nije uspio pogoditi prazan gol s valjda 30 centimetara. Nakon udarca iz kuta lopta je došla do njega na drugu stativu, navijači Crvenih vragova vjerojatno su već otvorili pivo kada je Maguire lijevom nogom pogodio - stativu. 

Video promašaja možete pogledati OVDJE.

Ipak, mreža se na Old Traffordu zatresla u 51. minuti kada je domaćine u vodstvo doveo Diallo. Tresla se, doduše, i u prvom poluvremenu, no VAR je poništio Kessiejev gol zbog igranja rukom u 11 minuti. Ali, nije u sudačkoj nadoknadi kada je Solskjaer vjerojatno zažalio što je De Gei dao slobodno zbog rođenja djeteta. Njegova zamjena Henderson počastio je goste lošom reakcijom nakon Kjaerova udarca glavom točno po sredini gola. Inače, u konkurenciji kod gostiju i dalje nisu ni Mario Mandžukić ni Ante Rebić.

U ostalim utakmicama koje su počele u prvom terminu do velikih prednosti stigli su Ajax te Villarreal. Kopljanici su kod kuće golovima Klaassena, Tadića i Brobbeyja sredili Young Boyse 3-0, a odličan rezultat s gostovanja u Kijevu nosi Villarreal za koji su protiv Dinama u pobjedi 2-0 zabili Torres i Albiol.

Glasgow Rangersi uz svih 90 minuta Borne Barišića nose na svoj Ibrox 1-1 iz Praga. Slavia je povela, a Škoti potom izjednačili.

Kao što znamo, Dinamo je izgubio od Tottenhama 2-0 u Londonu, a od ostalih utakmica koje su se igrale od 21 sat, Arsenal je slavio u gostima kod Olympiacosa s 3-1 i praktički osigurao prolaz. Topnici su poveli preko Norvežanina Odegaarda, da bi početkom drugog dijela za Grke poravnao El Arabi. Londonska momčad ipak je pokazala kvalitetu u Pireju, a pobjedu su im donijeli Gabriel i Egipćanin Elneny 

Roma se na Olimpicu iznenađujuće lako obračunala sa Šahtarom (3-0), dok je Granada s 2-0 pobijedila norveški Molde. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • slytherin 11.03.2021.

    žali bože tolike love

  • 11.03.2021.

    Lagani prolaz,forza Milan!!

  • burek. 11.03.2021.

    Daj pustite čovjeka više na miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare