To je to što me zanima!

Sjajne vijesti iz Belgije: Frigan se oporavio i odmah zabio

Frigan je u 90. minuti zamijenio Pietra Perdichizzija pa u prvoj minuti nadoknade pogodio za konačan rezultat. Zabio je lijevom nogom, lijepo ga je pronašao Jordan Bos
Vidi originalni članak

Dobre vijesti iz Belgije. Westerlo je u petak u sklopu 14. kola tamošnjeg elitnog ranga odigrao 3-3 sa St. Truidenom, ali bitnije od samog rezultata jest to što se na travnjake vratio mladi hrvatski napadač Matija Frigan (20). 

POGLEDAJTE VIDEO: Priča o braći Frigan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Frigan je u posljednje vrijeme imao problema s lakšom ozljedom, zbog koje mu je trener Jonas De Roeck dozirao minutažu. 

Frigan je u 90. minuti zamijenio Pietra Perdichizzija pa u prvoj minuti nadoknade pogodio za konačan rezultat. Zabio je lijevom nogom, lijepo ga je pronašao Jordan Bos.

Ovo je treći gol Frigana ove sezone u 11 nastupa u prvenstvu za Westerlo u koji je došao ljetos iz Rijeke za 5,5 milijuna eura. 

VAŽAN SUSRET Vatreni će imati veliku podršku u Rigi: Rasprodane sve ulaznice 'VATRENI' KAO TV ZVIJEZDA VIDEO Pogledajte reklamu u kojoj se pojavio Ivan Perišić: 'Ovaj poziv nije mogao odbiti'

Mogao je na kraju sudačke nadoknade postići još jedan udarac, ali njegov udarac glavom nakon ubačaja iz prekida nije bio precizan.

Frigan je u rujnu bio dio hrvatske A reprezentacije za domaću utakmicu s Latvijom i gostujuću protiv Armenije, ali nije ulazio u igru. Još ima pravo igranja za U-21 reprezentaciju.

PREPOZNAJETE LI IH? Nogometni vremeplov: Dalić je bio pomoćnik Ladiću, evo kako su tad izgledali 'vatreni'

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fredkremenko 11.11.2023.

    Tooo Frigane,samo zabijaj.

  • fernandes11 11.11.2023.

    hahahah žeton

  • Ugodan 11.11.2023.

    Tip ode iz Rijeke koja ce se ove godine boriti za naslov u belgijskog fenjeraša…

Komentiraj...
Vidi sve komentare