To je to što me zanima!

Sjajne vijesti stižu iz Juvea: Pjaca će zaigrati za koji dan

Paulo Dybala i Rugani sigurno igraju, Chiellini 99 posto, dok nema Matuidija, De Sciglija, Howedesa. Nije bitno da igramo lijepo, već bodovi, ističe Allegri
Vidi originalni članak

Marko Pjaca igrat će za našu mladu momčad u sljedećim tjednima kako bi dobio potrebne minute u nogama, najavio je trener Juventusa Massimiliano Allegri uoči gostovanja Juventusa kod Udinesea u devetom kolu Serie A.

Trener 'stare dame' uoči utakmice u Udinama ima dosta problema.

- Dybala će sigurno igrati, prošlog vikenda je dobio odmor (op.a. igrao od 65. minute protiv Lazija) jer se nije vratio u dobroj formi iz Argentine. Igrat će i Rugani. Claudio Marchisio konkurira, ali ne i Blaise Matuidi jer ima problema s mišićem.

- De Sciglio kreće s treninzima od ponedjeljka, kao i Benedikt Howedes. Chiellini će igrati 99 posto sutra. Svi oni na terenu će sigurno biti nakon reprezentativne stanke - rekao je Allegri čija je momčad nakon osam kola na četvrtom mjestu Serie a s 19 bodova, pet manje od vodećeg Napolija.

- Moramo raditi kao momčad i pustiti na stranu to da igramo lijepo jer trebamo bodove.

Za kraj se Allegri osvrnuo i na derbi Napolija i Intera.

- Nadam se da će završiti remijem.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Exterminator 21.10.2017.

    Njega je uništio trener svih trenera A Čačić, kad se sjetim one utakmice protiv Estonije dođe mi da grizem sve oko sebe od muke ...što bi ovaj radio da igra protiv Grka ? Raz.... bi ih po lijevom krilu ko Mujo Fatu 🐵

  • SDP-ov fan 21.10.2017.

    Gospodo iz klana kada će te vi zaigrati.

  • Iskrivljena antena 21.10.2017.

    Dobar dečko je ovaj Pjaca ali neće imati karijeru prosjek od igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare