To je to što me zanima!

Sjajni Ronaldinho ne može pomoći užasnom Milanu

Na otvorenju nove sezone Serije A, Bologna, povratnik među prvoligaše, pobijedila je Milan s 2-1 unatoč odličnoj utakmici Ronaldinha
Vidi originalni članak

Ronaldinho je u prvoj utakmici za Milan potvrdio ono što je ranije pričao, da se jako dobro pripremio za sezonu i da ga navijači Milana neće gledati u izdanju iz Barcelone. San Siro ga je u nedjelju dočekao pljeskom i ovacijama, a Brazilac im je odgovarao na terenu. Potsjetio je na svoje najbolje dane i izluđivao braniče Bologne, no u momčadi "rossonera" nije bilo igrača koji bi ga znao pratiti u takvoj izvedbi. Na njegove asistencije s lijeve strane stopostotne šanse promašivali su Inzahi, Ševčenko, Pato...
Bologna ljepši način za povratak u Serie A nije mogla ni zamisliti. Trebalo je samo 18. minuta da Marco Di Vaio prvim golom u sezoni vodstvu Milana pokaže kako su ljetos pogriješili što nisu doveli pravog braniča. Na asistenciju Ronaldinha Ambrosini je izjednačio u 41. minuti, a nastavak "rossonerima" nije donio ništa dobro. Ševčenko se predstavio s dva teška promašaja, na visini nije bio niti Pato, a obrana je u 79. minuti ponovno kapitulirala. Za veliku pobjedu Bologne pogodio je Valiani. Sve to liči na početak prošle sezone, kad Milan na San Siru jednostavno nije znao pobijediti niti najslabije. Alarm u Milanellu je upaljen, povratak Kake na travnjak čekaju kao na "kap vode u pustinji".

REZULTATI:
Milan - Bologna 1-2 (Ambrosini 41 / Di Vaio 18, Valiani 79), Roma - Napoli 1-1 (Aquilani 29 / Hamsik 55), Atalanta - Siena 1-0 (Padoin 15), Cagliari - Lazio 1-4 (Larrivey 31 / Zarate 62-11m, 71, Foggia 75, Pandev 84), Torino - Lecce 3-0 (Rosina 29-11m, P. Zanetti 33, Bianchi 74), Catania - Genoa 1-0 (Mascara 61), Chievo - Reggina 2-1 (Marcolini 76-11m, Italiano 88 / Corradi 72-11m).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 31.08.2008.

    ma briga me za milan..jedino mi je drago sto je ronaldihno napokon poceo igrat!

  • Trollaš_me 31.08.2008.

    a sto ste mislili, Shevchenko jos nije igrao ove sezone, a ronaldinho ima OI iza sebe, zasigurno je tamo dobio formu. Pa ne moza jedan igrac donjeti prevagu, tako je to i u Dinamu: vec nekoliko god u HNL 1ili 2 igraca im donoseprednost i onda dodju u Europu i cude se zasto izgube. Pa i jaci klubovi izgube od slabijih, nije sramota izgubiti od jacih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare