To je to što me zanima!

Sjećanje na Ivana Turinu: Od Zagreba do Švedske i Poljske

Četiri godine od smrti Ivana Turine navijači njegova posljednjeg kluba AIK-a stigli su u Zagreb i odali mu počast. Navijači iz Poljske i Švedske na društvenim mrežama objavljuju poruke u čast hrvatskom golmanu
Vidi originalni članak

Ivan Turina preminuo je na današnji dan 2013. godine i koliko god sada to daleko zvučalo sjećanje na bivšeg golmana Dinama, AIK-a, Lecha ne blijedi. 

Uspomenu na sjajnog golmana i još boljeg čovjeka iz utakmice u utakmicu osvježavaju navijači njegova posljednjeg kluba, švedskog AIK-a. Oni ga se u 27. minuti svake utakmice, bilo domaće ili gostujuće, sjete pjesmom i skandiranjem, a na tribinama uvijek visi transparent posvećen hrvatskom golmanu.

I ove godine desetak navijača švedskog kluba stiglo je u Zagreb, s Bad Blue Boysima bili su na utakmici protiv Cibalije, skandirali Turini, družili se s Dinamovim navijačima, bili na malonogometnom turniru i danas će posjetiti grob tragično preminulog Ivana.

Golmana su se na današnji dan prisjetili brojni navijači njegova bivšeg kluba, ali i Dinamo, AIK, Lech Poznan...

'Nikad zaboravljen, zauvijek ćeš biti u našim srcima, počivaj u miru...', samo su neke od poruka koje navijači ostavljaju na društvenim mrežama u čast tragično preminulom Ivanu Turini.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • josip151 02.05.2017.

    R.I.P

  • jure28 02.05.2017.

    Svaka čast!

  • tin2 02.05.2017.

    Naravno o Turini niko nista ni komentara ni pogleda ali zato kad je suput bacic ili neka srpska bla bla se skinula svi su tu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare