To je to što me zanima!

Sjećate se Zidaneovog voleja? Valbuena ponovio čudesni gol

Veznjak Marseillea Mathieu Valbuena u 2-1 pobjedi protiv Bastije zabio je odličan gol. Baš poput legendarnog Zidanea 2002., Valbuena je zabio prekrasnim volejom
Vidi originalni članak

Real Madrid je u finalu Lige prvaka 2002. godine slavio 2-1 protiv Bayera iz Leverkusena, a junak je bio legendarni Zinedine Zidane. Fenomenalni volej koji je odsjeo u mreži Bayera donio je "kraljevima" naslov. 

Sjećate se ovog voleja? 

Nešto slično ponovio je još jedan Francuz. Omaleni veznjak Marseillea Mathieu Valbuena zabio je fantastičan gol u 2-1 pobjedi protiv Bastije. Zabio je Valbuena volejom kraj nemoćnog golmana gostiju. Zizou je, doduše, zabio ljevicom. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MarkoSinovcic 14.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • lpustak 13.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • puno retardiranih ljudi 13.12.2012.

    ah kada se sjetim te utakmice,uhh.Finale koje je imalo sve,pa onda zizuov velicanstven gol koji je ak se nevaram proglasen za najbolji gol u finalima lp ikada i onda jos real osvoji lp .Velicanstvena noc :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare