To je to što me zanima!

Sjednica IO-a HNS-a: Ni riječi o Pranjiću, cijene karata za Izrael

Okupljanje reprezentacije za kvalifikacijske utakmice protiv Malte, odnosno Izraela počinje 28. kolovoza u Splitu. Momčad će trenirati na Braču, a potom otići na Maltu
Vidi originalni članak

U Rusanovoj je održana 7. sjednica Izvršnog odbora HNS-a u novom sazivu. Nije bilo govora o suspenziji Danijela Pranjića kojeg je izbornik Slaven Bilić odstranio iz reprezentacije jer mu ovaj, nezadovoljan statusom, nije pružio ruku.

Okupljanje reprezentacije za kvalifikacijske utakmice protiv Malte, odnosno Izraela počinje 28. kolovoza u Splitu. Momčad će trenirati na Braču i potom se zaputiti na Maltu.

Nakon utakmice "bilić boysi" se vraćaju u Hrvatsku i odlaze u Čatež na pripreme za utakmici protiv Izraela na Maksimiru.

Cijena karata je: jug i sjever - 50 kuna, istok 120 kuna, zapad gore - 130 kuna, zapad dolje - 200 kuna. Prodaja ulaznica počinje idući tjedan, a izbornik Slaven Bilić prošireni popis kandidata predstavit će u četvrtak. 

Izvršni odbor potvrdio je izbornike mlađih selekcija. Tako je izbornik U-19 reprezentacije Dinko Jeličić, a U-17 Ivan Gudelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • oliverkahn 16.08.2011.

    bojkotom utakmice otjerati DE bilića tamo od kud je došo....

  • dado82 16.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sladjoluda 16.08.2011.

    slavene vrijeme je da odes ! mislio sam da ces se ti suprostavit mafijasima u hns ali sam se grdno prevario ti si jedan od njih! nisi nikad imao mirnijeg i poslusnijeg igraca od pranjica! molimo te odi daleko od reprezentacije skupa sa svim mafijasima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare