To je to što me zanima!

Sjeo na klupu i naredio: Nakon utakmice svi morate prati zube

Novi trener, nova pravila ponašanje. Tako je to svugdje pa i u Wolfsburgu. Nakon što je Martin Schmidt preuzeo 'vukove' igrači su dobili potpuno neočekivane zahtjeve...
Vidi originalni članak

Otkad je Martin Schmidt sjeo na klupu Wolfsburga, bivši prvak Njemačke ne zna za poraz. U četiri utakmice Wolfsburg ima četiri remija, od čega i 2-2 s Bayernom i Bayerom, a lagano dizanje u formi igrači možda mogu zahvaliti i neobičnim metodama švicarskog trenera. On, naime, svoje igrače nakon svake utakmice tjera na - pranje zubi. 

- Kad ste potpuno iscrpljeni nakon utakmice, u tijelu se stvara kiselina. Ta kiselina kasnije ulazi u krvotok te može utjecati na oporavak igrača - objasnio je Schmidt svoje metode.

Je li im to pomoglo da uzmu bod protiv prvaka Bayerna, ne znamo, no Wolfsburgu će, izgleda, trebati puno više da se vrate na stare staze. Prošlu sezonu su se mučili, u ovu krenuli također loše, a trenutačno drže 14. mjesto s osam bodova u isto toliko kola Bundeslige. 

No, da ne bi sve ostalo samo na pranju zubi, Schmidt je u momčad uveo i željeznu disciplinu po uzoru na Felixa Magatha.

- Da biste mogli igrati vrhunski nogomet, morate biti tjelesno savršeno spremni - kaže Švicarac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hyper 20.10.2017.

    Nakon što se propisno oznoje, bolje da si jaja operu nego zube...

  • Jole41 20.10.2017.

    Nije to ni loše ...kad bi se samo drugi ugledali na to ....recimo i naši najbliži ...pa moja teta nije oprala zube jedno 15 godina ....brate kad dođem s malim (3 god.) Teta ga izljubi i usmrdi majko mila a žena odmah sa vlažnim maramicama u napad ,pa neke radne kolege ...unesu ti se u facu a bazdi im iz usta na 3 metra kao iz kanalizacije...i onda ja napadam de uzmi žvaku ...ma imam ih 100 komada sam uzmi,ej probaj ovo su nove ...sto načina samo da smanji smrad oko mene 😁

  • 20.10.2017.

    Boze gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare