To je to što me zanima!

Sjevernokorejska skakačica u vodu pustila suzu i salutirala

Scena intoniranja himne nakon 10-metarskih skokova u vodu za sportašice na SP-u u vodenim sportovima u Kazanu, osvojila je svijet. Zlatna je bila Sjevernokorejka Kim
Vidi originalni članak

Slušanje himne vlastite države nakon osvajanja zlatne medalje na velikom natjecanju san je vjerojatno svakog profesionalnog sportaša. Sjevernokorejska skakačica u vodu Kim Huk-Hyung nije iznimka.

Kim nije mogla suspregnuti emocije nakon što je uzela zlato u disciplini 10 metara na Svjetskom prvenstvu u Kazanu. U suzama je slušala "Domoljubnu pjesmu" i vojnički salutirala zastavi.

Sjeverna Koreja jedna je od politički najzatvorenijih zemalja svijeta zbog rigoroznog komunističkog sustava, pa se sa zanimanjem prate nastupi njihovih sportaša na velikim natjecanjima, poput nogometne reprezentacije na SP-u 2010.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Honda orao 02.08.2015.

    "Sjeverna Koreja jedna je od politički najzatvorenijih zemalja svijeta zbog rigoroznog komunističkog sustava, pa se sa zanimanjem prate nastupi njihovih sportaša na velikim natjecanjima, poput nogometne reprezentacije na SP-u 2010" kada su u finalu razbili Brazil sa 7:1 :)

  • nikluk20 02.08.2015.

    plače jer zna da je upravo spasila familiju od gulaga :P

  • ruud 02.08.2015.

    ovo nije plac sreće,ovo je izljev emocija i frustracija njihovovog rigoroznog načina vježbanja.dijete od straha zaplakalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare