To je to što me zanima!

Skandal: Benitez je znao tko je ozlijedio Kovačića, ali je šutio?

NEZGODA Novinar madridskog AS-a piše kako je fizioterapeut Reala nenamjerno ozlijedio Kovačića na tretmanu akupunkture. Rafa Benitez je to pokušao zataškati
Vidi originalni članak

Što se to događa s Mateom Kovačićem? Vratio se u Madrid zdrav nakon reprezentativne stanke i izborenog Eura s Hrvatskom, bio je u prvih 11 protiv Levantea, a nakon toga od Rafe Beniteza nije dobio ni minute. 

Trebao je Kova igrati u prvih 11 protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka, ali Real je na dan utakmice objavio kako je Mateo istegnuo mišić. Od tada ga Benitez stavlja na klupu iako je ozlijeđen?! Novinar madridskog AS-a otkrio je skandal u Realu.

Alberto Garcia Caridad piše o aferi unutar Real Madrida i Benitezu koji zna tko je ozlijedio Kovačića, ali namjerno šuti i pokušava prikriti aferu. Otkriveno je kako je našeg igrača nenamjerno ozlijedio fizioterapeut kluba tijekom akupunkture. 

AS dodaje kako je Benitez znao da je Mateo ozlijeđen, ali vodio je mladog veznjaka na gostovanje protiv Celte kako bi prikrio aferu unutar kluba. 

Kovačić je bio na klupi i u subotnjoj utakmici protiv Las Palmasa...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • POTPEC 02.11.2015.

    Nije bitno je li namjerno ili ne, Kovačić je bio - a vjerujem i ostao velika nada i za par godina veliki igrać bez obzira kojeg kluba. Ako je fizioterapeut pogriješio onda ga jednostavno triba otpustiti jer sutra isto to može napraviti nekom drugom. Ista stvar se desila u Dinamu. Injekcija koju je dobio za bolove Ademi nije bogom dana, nego je klupski doktor da, i on mora znat koji su joj sastojci. Uvjek odgovaraju mali ljudi, u ovom slučaju nogometaši, a ne klubovi i njihovi zaposlenici.

  • esoees 02.11.2015.

    dokle god na autu nosite oznaku B i H dotad cete biti jos drzavljani drzave u kojoj i zivite i uzivajte

  • CFC17 02.11.2015.

    Po cemu sam ja prekrsio pravilo? hahaha. Zar sam piknuo u zivac. Sve sto pisete prepisujete sa Bleacher Reporta, Goal com, Marca, AS, El Mundo Deportiva itd. 90% "novosti" je staro par dana te uzeto sa razno raznih sto stranih sto domacih portala. Nema ljutnje, mozda i sami krenete istrazivati i pisati vlastite vijesti. Nije to samo u sportu, news, show, techno da ne pricam o fun kutku gdje stavljate vijesti stare par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare