To je to što me zanima!

Potvrđen skandal: Huligani su napali vaterpoliste u Zagrebu...

Vaterpolisti, koji su u Zagrebu na kadetskom turniru, su se u hotel vratili oko 22.15 sati, a incident su policiji prijavila dva dječaka rođena 2001. godine. Policiji su objasnili što se dogodilo i rekli da su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 20.30 sati skupina huligana napala je mlade vaterpoliste Partizana u Jurišićevoj ulici u Zagrebu ispred restorana McDonald's, dobili smo potvrdu iz PU Zagrebačke.

Vaterpolisti, koji su u Zagrebu na kadetskom turniru, su se u hotel vratili oko 22.15 sati, a incident su policiji prijavila dva 15-godišnja dječaka. Policiji su objasnili što se dogodilo i rekli da su ozlijeđeni. Pregledali su ih u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj i utvrdili da su zadobili lakše tjelesne ozljede.

Policija istražuje slučaj, a trenutno je u tijeku pregledavanje snimki nadzornih kamera u Jurišićevoj ulici.

Blic je ranije pisao kako je dvadesetak maskiranih huligana šipkama i rukama napalo srpske vaterpoliste koji su u Zagrebu na kadetskom turniru.

Roditelji pretučenih dječaka potvrdili su napad.

- Djeca su otišla jesti, a njih šestoricu napalo je 20 maskiranih huligana. Nisu imali noževe, ali jesu boksere i šipke. Nije bilo provokacija, samo je jedan vaterpolist imao diskretnu majicu Partizana s malim grbom. Znali su gdje idu i upozorili smo ih na ponašanje - rekao je Dragan Tomašević, otac jednog dječaka.

- Naša djeca su napadnuta jer su Srbi. Veće posljedice su izbjegnute, golman je zadobio prijelom prsta... Dobili su baš dobre batine i mnogo udaraca u glavu. Nastao je pravi kaos, roditelji su već tamo, a danas se svi vraćaju - zaključio je otac dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 479

  • Stjepan8787 13.09.2016.

    A ti tata iz srbije koji si 91.vozio se u tenku kroz Vukovar nauči sina da nemože u majci partizana šetat Zagrebom

  • RobiFogi Fric 11.09.2016.

    Prije svega osuđujem svako nasilje a posebice prema djeci. Mi se svakako ne bi trebali spuštati na razinu primitivaca oz susjedstva. Moram samo komentirati navod iz članka da nije bilo nikakve provokacije s njigove strane, u sto čisto ne vjerujem. Naime, svaki drugi dan putujem 60 km autocestom na posao. Nerijetko pritom dozivljavam provokacije putnika srpskih autobusa svih dobi koji mi mašu srpskim obilježjima i pozdravljaju s tri prsta. Nažalost mi u Slavoniji smo doživjeli velike ratne traume i ne možemo baš tako olako zaboraviti što smo od tih i takvih doživjeli. Nažalost i to da je sadašnja vlast u Srbiji pročetnička koja na svaki mogući način pokušava ocrniti hrvatski narod gdje god može. Pa i preko sporta. Zato bi bolje bilo da možda i ne dolaze ovdje dok ne dođu pameti i prihvate neke činjenice.

  • Taksista 11.09.2016.

    Sad ce ovo ici u nedogled i dokle vise,prvi Hrvati koji dodju u Brograd stradace ni krivi ni duzni zbog ovoga,huligani nece doci sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare