To je to što me zanima!

Skandal: Igrač Uniteda obukao kostim bombaša samoubojice!

Chris Smalling oko struka stavio je matičnu ploču, na njoj je bio mobitel, a "žice" su vodile prema bocama Jägermeistera. Potez Unitedovog igrača šokirao je javnost...
Vidi originalni članak

Nogometaš Manchester Uniteda, Chris Smalling (24) navukao je bijes britanske javnosti nakon fotografije koju je objavio The Sun u izdanju od četvrtka. Na fotografiji je Smalling prerušen u bombaša samoubojicu. 

Nepromišljen potez mladog Britanca odjeknuo je na Otoku. Osude stižu sa svih strana, a sramotna fotografija "procurila" je s privatne zabave koju je stoper Uniteda organizirao sa svojom djevojkom.

Na fotografiji Smalling  oko struka ima matičnu ploču računala na koju je pričvrstio mobitel i nešto što izgleda kao žica koja vodi do dvije boce Jägermeistera. 

Da bi bio što uvjerljiviji, Smalling je na glavu stavio keffiyeh, odjevni predmet koji na glavi nose na Bliskom istoku. Smalling se ispričao zbog incidenta.

- Chris i njegova djevojka imali su privatnu zabavu povodom Božića. Na zabavi su bili bliski prijatelji u privatnosti njihovog doma. Chris se ispričava ako je njegov nepromišljen potez nekoga povrijedio, to mu nije bila namjera - kazao je njegov glasnogovornik.

United je odbio komentirati incident svog nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • strmi007 10.01.2014.

    Vrlo bitno

  • Stella81 09.01.2014.

    kužim, možeš se maskirati u bilo kojeg koljača,ali ne i u bombaša.

  • ropee 23 09.01.2014.

    Iako je to bila privatna zabava , trebao je znati da će takve slike procuriti u javnost, jer je on lokalna javna osoba . Ovdje će biti predmet ne uključivanja mozga i ne razmišljanja o mogućim posljedicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare