To je to što me zanima!

Skandal na pomolu: Ivica Olić uvjerava da je potpuno zdrav

Čini se nevjerojatno, no Ivica Olić navodno je potpuno je zdrav i mogao je biti na raspolaganju izborniku Biliću već za utakmicu protiv Italije, pišu Sportske novosti
Vidi originalni članak

Ivica Olić potpuno je zdrav i da ga je Slaven Bilić poveo u Poljsku, Ola je mogao biti na raspolaganju za utakmicu s Italijom, pišu Sportske novosti.

Ivica je SN-u potvrdio da je spreman te da je prije dva dana igrao nogomet s prijateljima. 

- Normalno treniram, ništa me ne boli i da me izbornik čekao bio bih spreman za Italiju - otkrio je Olić i izazvao potencijalni skandal.

Jer, ako je Ola zdrav, onda u reprezentaciji prije puta nešto opasno nije štimalo. Ivica se ozlijedio na utakmici s Norveškom. Liječnici reprezentacije rekli su kako nije ništa opasno, no pregled u Münchenu je pokazao rupturu mišića. Kako god bilo, na ovome sigurno neće ostati.

Cijelu priču pročitajte u Sportskim novostima.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • kamik 14.06.2012.

    Stranim reprezentacijama ne odgovara da imamo Olica pa su malo frizirali snimku da nam otezu put. Ipak su veliki novci u pitanju na E prvenstvu. Ako je Olic rekao da je OK i nasi doktori onda je u njemackoj nesto bilo. (Mi idemo dalje - samo nas suci mogu zaustavit)

  • rea-san 12.06.2012.

    Ja zaista ne vidim u čemu je problem! Je li se ozlijedio na utakmici s Norveškom? Je. Jesu li liječnici reprezentacije rekli da nije ništa opasno? Jesu. Je li išao u Munchen na dodatne pretrage? Je. Jesu li tamo utvrdili da je ruptura mišića i da će se oporavljat mjesec dana? Jesu. Pa kaj je sad kriv Bilić što ga nije poveo!? Ili novinari žele reći da je netko platio liječnicima u Munchenu da Ola ne igra? Tko je tu lud? Sve čisto ko suza!

  • dedek56 12.06.2012.

    oliću silno si me razočarao....recimo i da je sve istina dal si mogao pričekati nak dečki odigraju do kraja i onda se žaliti i kukati jer te bilić nije čekao???tebi na znanje i ovim nazovi novinarima,nemaš mjesta u napadu naše repke,koga bi ti izbacio da upadneš??i ovi s klupe su bolji od tebe..nema više igre na račun stare slave...sebe si stavio ispred interesa hrvatske,nikad više te nebi zvao u reprezentaciju..puno ti zdravlja želim od srca..tvoj bivši fan

Komentiraj...
Vidi sve komentare