To je to što me zanima!

Skandal: Ruska klizačica zlato slavila zajedno sa sutkinjom?!

Adelina Sotnikova (17) osvojila je zlato u Sočiju. U javnost je izašla fotografija na kojoj Adelina grli jednu od sutkinja, ženu predsjednika ruskog klizačkog saveza...
Vidi originalni članak

Zimske olimpijske igre u Sočiju su zatvorene spektakularnim programom u nedjelju. No ljubitelji umjetničkog klizanja ne mire se raspletom u kojim je slavila 17-godišnja Ruskinja Adelina Sotnikova. Južnokorejska klizačica Kim Yuna bila je srebrna, a brončana medalja pripala je Talijanki Carolini Kostner.

Mnogi južnokorejski navijači u nevjerici su gledali kako zlato osvaja mlada Ruskinja jer Kim Yuna je odradila nastup gotovo savršeno.

- Što se tiče sudačkih ocjena, ja tu ništa ne mogu - kazala je Kim Yuna.

Južnokorejski navijači bili su bijesni nakon što je u javnost izašla fotografija na kojoj zlatna Sotnikova nakon svog nastupa grli jednu od sutkinja. Saznalo se kako je to Ala Šehovcova, supruga predsjednika ruskog klizačkog saveza. 

Zanimljivo je da je među sucima bio i Jurij Balkov koji je bio izbačen iz sporta nakon što je pokušao namjestiti glasovanje na Zimskim olimpijskim igrama u Naganu 1998.

Preko milijun i pol potpisa sakupili su južnokorejski navijači koji traže ponovno glasovanje u finalu umjetničkog klizanja. Naravno, teško da će time nešto promijeniti...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lisabon 25.02.2014.

    Kriv je Mamic.

  • hilo 25.02.2014.

    Ovo uporno vrijeđanje rusa na svim prostorima je fakat prejadno, amerkanci su nas stvarno totalno iz*ebali

  • Veco2307 25.02.2014.

    Od početka se je znalo da je namješteno, ona Kineskinja puno bolja bila i završi druga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare