To je to što me zanima!

Skandal u BiH! Drugoligaš iz susjedstva poziva na utakmicu fotografijom Arkanovih četnika

Preko njihovih lica stavljena su ona od prvotimaca Laktaša, a na fotografiju su dodali izjavu kapetana Borisa Ostojića, koji je nazvan komandantom garde: "Pravac Bijeljina!"
Vidi originalni članak

Utakmica 15. kola Prve lige Republike Srpske između Radnika iz Bijeljine i Laktaša ne bi bila naročito zanimljiva sportskoj javnosti izvan srpskog entiteta da je klub iz Laktaša nije najavio na skandalozan i sramotan način. 

Naime, drugoligaš iz okolice Banja Luke na službenim stranicama objavio tekst kojim najavljuje gostovanje kod donedavnog premijerligaša Radnika. U tekstu su uobičajene informacije o sastavu momčadi, ali ono što ga izdvaja od ostalih je posebna ilustracija. 

Naslovnu fotografiju krasi Srpska dobrovoljačka garda, paravojna formacija koja je pod zapovjedništvom Željka Ražnatovića Arkana sudjelovala u ratovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a poznata je po sudjelovanju u ratnim zločinima i nadimku Tigrovi.

Preko njihovih lica stavljena su ona od prvotimaca Laktaša, a na fotografiju su dodali izjavu kapetana  Borisa Ostojića, koji je nazvan komandantom Garde: "Pravac Bijeljina!", a za isto su inspiraciju vjerojatno dobili od Mladića koji je po ulasku u Srebrenicu jedinice usmjeravao rečenicom: "Pravac Potočari!". 

Bijeljina je inače grad u sjeveroistočnom dijelu Bosne i Hercegovine, nekoliko sati vožnje udaljen od Beograda, u kojem su Arkanove jedinice početkom travnja 1992. godine pobile nekoliko desetaka civila, većinom Bošnjaka. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ISEKI 09.11.2022.

    Najprimitivnija nacija na svijetu, sve bitke iz prošlosti su izgubili ali oni ih ipak slave kao pobjede, tako šta može samo bolesna i poremećena bagra

  • Antilicjemer 30.10.2022.

    Arkanovci NIKADA nisu bili cetnici...jer su Cetnici orjunasi ....

  • Pink_Panther24 28.10.2022.

    jad i bjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare