To je to što me zanima!

Skandal u noći slavlja: Sukno ošamario predsjednika Juga?!

Sandro Sukno je, prema riječima igrača Juga, trebao potpisati za klub nakon OI-ja u Londonu. Sukno je izabrao riječko Primorje i sukobio se s predsjednikom Juga...
Vidi originalni članak

U večeri slavlja hrvatske vaterpolske reprezentacije u kojoj je u Dubrovniku priređen svečani doček našim zlatnim olimpijcima, Sandro Sukno navodno je bio u sjedištu incidenta, piše Dubrovnik Press

Sukno se nije pojavio pred navijačima, a suigračima je još prije poručio:

- Napit ćete mi se krvi.

Znao je Sukno da Jugaši neće dobro prihvatiti njegov iznenadni transfer u riječko Primorje. Sukno je dijete Juga i, kako kažu neki igrači dubrovačkog kluba, trebao je nakon Olimpijskih igara prijeći u Jug. Sukno je, prema njihovim riječima, dogovor izigrao i umjesto Dubrovnika odabrao Rijeku.

U noći slavlja Sukno je, kako piše Dubrovnik Press, ošamario predsjednika Juga Ivu Pavličevića. Inače, Suknov otac je sportski direktor Juga. 

Sandro Sukno je imao ugovor s Pro Reccom. Kad je talijanski klub počeo raspuštati igrače, očekivalo se da će Sukno potpisati za Jug. No Sandro je izabrao Primorje. To su loše prihvatili u Jugu u kojem tvrde da je Sandro morao potpisati za Jug jer ga je klub pustio u Pro Recco godinu dana prije isteka ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • aus1978 18.08.2012.

    Neka je ima pravo sta su oni ocekivali neka Covjek ide oima koji Bolje placaju!!!

  • Yassa 16.08.2012.

    nije on dobar dečko da je dobar osta bi u juga a ne iša kod primorija

  • brus-li 16.08.2012.

    Čovjek ima pravo birati i za to mu svaka čast !

Komentiraj...
Vidi sve komentare