To je to što me zanima!

Skandal u Sloveniji: Huligani su iskopali grob na centru terena

Navijački revolt prešao je granice u Sloveniji. Nepoznati huligani su na centru stadiona Matija Gubec iskopali grob za čelnike nogometnog kluba koji je posljednji, a vodi ih Andrej Panadić
Vidi originalni članak

Na igralištu iskopan grob, a na pokraj njega slova B i O te transparent navijačke skupine kluba iz Krškog. Tamošnji se prvoligaš nalazi na pragu ispadanja u drugu ligu, a neki su navijači odlučili svoj bijes pokazati vandalskim činom. Slovo B označuje sportskog direktora Antonija Brdika, a slovo O predsjednika kluba Zorana Omerzua.

Poraz od Triglava (1:3) slomio je strpljenje navijača. Na toj je utakmici bilo nešto više od sto gledatelja što je otprilike prosjek Druge HNL ili pak nešto više gledatelja nego li na utakmici Lokomotive i Intera iz Zaprešića. Teška je situacija u klubu kojeg vodi Andrej Panadić, bivši igrač Dinama i HSV-a.

- Oštro osuđujemo agresiju, vandalizam i napade koji bi mogli oštetiti ime kluba, kao i klupsko vlasništvo. Klub je stabilan i orijentiran na budućnost. Cilj nam je ostati u prvoj ligi i vjerujemo da to možemo učiniti. Zato nitko nije iznad kluba - objavili su iz slovenskog prvoligaša.

Dvanaest je kola do kraja Prve lige Slovenije i još se sve može promijeniti, ali Krško će morati napraviti veliki zaokret. na mjestu koje vodi u doigravanje za 2. ligu je Rudar sa 25 bodova, odnosno devet više od Krškog (16), dok se na sigurnom osmom mjestu nalazi Gorica koja ima deset bodova (26) više od Krškog.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Istvan Serekesz 05.04.2019.

    vidi vidi u Deželi ima i druga liga a ja bio uvjeren kako kod njih nema klubova niti za prvu...................

  • Istvan Serekesz 05.04.2019.

    i dežela ne zna kaj je demokracija..........

  • pesoholik 05.04.2019.

    pravo ime su si odabrali nuclear power boy krsko 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare