To je to što me zanima!

Skandal u srpskom nogometu: Partizan objavio fotku šefa sudaca u dresu Crvene zvezde

Nogometni klub Partizan može samo postaviti pitanje ima li svrhe natjecati se u ovakvim uvjetima i s ovakvim suđenjem, objavili su iz Partizana, bijesni na suđenje
Vidi originalni članak

Novo kolo u srpskom prvenstvu donijelo je novi potres u tamošnjem nogometu. Crvena zvezda je u 15. kolu, s dva igrača više i golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade, pobijedila Radnički iz Niša, a Partizan je remizirao s Javorom (3-3) uz, kako smatraju, nedosuđeni penal u završnici.

Iz Humske nisu puno čekali pa su odmah nakon te dvije utakmice objavili priopćenje u kojem su se žestoko okomili na suđenje.

- Nogometni klub Partizan, poslije ovoga kola i događanja na terenu, može samo postaviti pitanje ima li svrhe natjecati se u ovakvim uvjetima i s ovakvim suđenjem. Imamo u nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gdje sudac bez ikakve dvojbe pokazuje na bijelu točku, dok u situaciji kada je trebao dosuditi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, kojeg u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač, ne reagiraju ni on ni VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar provjeri nešto što je očito na štetu Partizana. Zato se pitamo ima li svrhe natjecati se u ovim uvjetima, s ovakvim suđenjem, gdje nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja - navodi se u priopćenju Partizana.

Nedugo nakon toga otišli su i korak dalje. Predsjednik tamošnje Sudačke komisije je Dejan Filipović, a Partizan je iskopao fotografiju iz njegovih mlađih dana kada je pozirao u dresu Crvene zvezde. Ne treba ni spominjati da je spomenuta objava podignula veliku prašinu u tamošnjoj javnosti. 

- Ako se pitate zašto VAR danas nije radio.

S takvim raspletom u nedjelju, Zvezda je pobjegla Partizanu na plus sedam, no mrski rival neće se samo tako predati. Očekuje se kako će se žaliti Savezu...

Idi na 24sata

Komentari 73

  • universe 24.10.2022.

    Dinamo = C. Zvezda

  • Mata10 24.10.2022.

    Našli sliku iz mlađih dana? Zar ima netko tko se bavi nogometom da u mladosti nije navijao za neki klub?? Teško će takvog naći.

  • Palmanova 24.10.2022.

    ajde ako primis od A.Javora 3 komada ,B.kod kuce,C.i ocekujes penal za pobjedu...sam si si kriv he

Komentiraj...
Vidi sve komentare