To je to što me zanima!

Sramota! Igračev otac ušao u teren i napao kadeta Rijeke?!

Na kadetskoj utakmici Slavena i Rijeke u Koprivnici gledatelj je preskočio ogradu i krenuo na igrača Rijeke s kojim se njegov sin sukobio. Prema jednoj verziji, primio ga je za vrat i počeo gušiti
Vidi originalni članak

Slaven Belupo protiv Rijeke, nedjelja, utakmica kadeta. Pred kraj susreta na terenu je čovjek koji ide prema igraču Rijeke Hrvoju Smolčiću i prima ga za vrat, piše Novi list.

Iz Belupa kažu da je sve preuveličano.

- Ma nije bilo ništa tako strašno. Roditelj jednog od naših igrača skočio je preko ograde i išao braniti svoga sina. Sve vam piše u zapisniku, a i to je čak pretjerano - potvrdili su nam incident u školi nogometa Slaven Belupa.

U zapisniku piše da je čovjek pokušao napasti dječaka.

“Prilikom isključenja u 80+2 minuti igrača Slaven Belupa br. 11 i igrača Rijeke br. 6 u teren je ušao gledatelj te pokušao fizički napasti igrača Rijeke br. 6., a u čemu ga je spriječio drugi gledatelj, koji se u tom trenutku isto nalazio u terenu za igru. Po završetku utakmice isti gledatelj je verbalno napao suce utakmice, kao i gostujuće igrače”, stoji u službenom zapisniku utakmice.

Što se zapravo dogodilo?

Sudac je domaćem igraču Ivijanu Svržnjaku i spomenutom Hrvoju Smolčiću iz Rijeke dao crveni karton zbog obostranog udaranja. Svržnjakov otac na to je krenuo sam krojiti pravdu, preskočio je ogradu i krenuo prema dječaku protiv kojeg je njegov sin igrao. Dvije su verzije priče, prema jednoj ga je napao, prema drugoj je ostao u pokušaju. Kako god bilo, njegov potez je van svake pameti.

- Čuli smo da se radi o ocu domaćeg igrača. Naš Hrvoje je u redu, a domaćini su nam se ispričali. Ovo što je čovjek napravio je za svaku osudu i van svakog razuma - rekao je Edo Flego, trener kadeta Rijeke, pa dodao još jednu stvar.

- Nije to jedini problem, ima još jedan, ali on je u domeni HNS-a. Uvjeti su jako loši, gledatelji su uz ogradu koja je metar i pol od igrališta, nema sigurnosne službe...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • POTPEC 28.03.2017.

    Ništa čudno na našit terenima. Kakva mafija vodi HNS i hrvatski nogomet dobro je da nema mrtvih po terenima i tribinama.

  • mrRandom 28.03.2017.

    To što vi uspijete izokrenuti toga nema u svemiru. A i vi koji čitate svemu vjerujete i mješate se di vam nije mjesto. Kao prvo, Hrvoje je davio Ivijana, što se može vidjeti po Ivijanovim modricama na vratu - to nitko nije objavio. Ljudi su utrčali u teren jer im je izgledalo da je Ivijan bez zraka, a suci nisu reagirali. Među tim ljudima je ušao i Ivijanov roditelj koji je krenuo prema svom sinu i nije ni taknuo Hrvoja. Inače jako fin i pošten gospodin, iz prve ruke govorim. Nadajte se da na ovo neće ići tužba jer članak nema veze s istinom.

  • miroslav23 28.03.2017.

    Znaci sad vamo pljujete po ocu, a nedavno kad je bio clanak da je u rusiji rukometasica namjerno zgazila glavu drugoj rukometasici, pisali ste ja da sam njezin roditelj uletio bi u teren i prebio tog malog nasilnika, nw smije moje djete nitko dirat, bka bka bla, a sad kad je neki otac to napravio sad ga kritikujete dobro ne tvrdim da ste to vi ti isti komentatori ali tako je bilo nedavno, pa mi sad skroz cudno, jednom vicu ja bi ovo ja bi ono a kad netko to zbija napravi onda je nasilnik, idiot, bla bla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare