To je to što me zanima!

Skaut Barcelone želi Neymara, a Coutinho nikoga ne zanima...

Barcelona se ofenzivno opasno priprema za narednu sezonu. Trojac koji je trenutno na raspolaganju i više je nego obećavajuć, a pridružit će im se i jedan Brazilac, samo je pitanje koji...
Vidi originalni članak

Sve je spremno za još jedan fenomenalan napadački tandem Barcelone za sljedeću sezonu. Lionel Messi (32) i Luis Suarez (32) u paru s pojačanjem Antoineom Griezmannom (28). Može se reći, Barca ima možda najbolju napadačku ekipu za sljedeću sezonu.

Ta pozitivna stvar za Barcu, mogla bi biti problematična za Philippa Coutinha (27).

PROVOKATOR Ludi Neymar: Najdraža pobjeda karijere? Barcelona-PSG 6-1!

U siječnju prošle godine, brazilski je napadač doveden za 120 milijuna eura iz Liverpoola. Razlog prelaska je, kako je rekao Coutinho, osvajanje Lige prvaka, no eto, zeznuo ga Klopp s bivšim klubom. Kroz godinu i pol dana u Barci, Philippe se nije pretjerano iskazao pa je pitanje - što dalje? 

Za brazilsku reprezentaciju Coutinho ima 51 nastup i 16 postignutih golova, ali za Katalonce se nije toliko uspio iskazati. Ipak, sportski direktor Barcelone Pep Segura tvrdi da Coutinhova pozicija u katalonskom velikanu nije upitna. 

OPUŠTANJE PRIJE PRIPREMA Ne brine o transferu: Rakitić i Raquel rade akrobacije na plaži

No, činjenica je da Andre Cury, skaut Barce, ima drugačiji pogled. On zagovara povratak napadača PSG-a, Neymara, a ako se vrati drugi Brazilac, teško da će ostati mjesta za Coutinha. A što onda?

Parižani već popuštaju i polagano pristaju na odlazak Neymara, a engleski mediji pišu da prvaka Europe, Liverpool, Coutinho više ne zanima. Lako je moguće da Coutinho ostane bez šanse za osvajanje Lige prvaka s Barcelonom, zapravo, za osvajanje bilo čega s Barcelonom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SandiBajric 15.07.2019.

    Otici ce u liverpool i na kraju ce barca osvojit lp...

  • trpaj_sirotinju 15.07.2019.

    bome ekipa za pamćenje kad se ponovno osramote u ligi prvaka

  • 15.07.2019.

    Sve dok neki treneri stavljaju igrače na krive pozicije ne mogu očekivati da će igrati fenomenalno. Coutinho u Liverpoola i Brazila je razlika od Coutinha u Barceloni samo zbog pozicije. Stalno se piše da je Coutinho doveden kao zamjena za Iniestu, a uporno ga se gura na krilo na Neymarovu poziciju. On u Brazilu igra odlično i još što bi bilo dobro za Barcu što igra u veznoj liniji u paru sa Arthurom. Ovako samo zatvara prostor Albi za prolaz, jer čeka loptu i jednostavno se ne snalazi na krilu. On svaki put mora igru okrenuti na desnu nogu i prelako ga zaustave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare