To je to što me zanima!

Lindsey Vonn raspalila maštu seksi scenom iz Sirovih strasti

Američka skijašica Lindsey Vonn za izdanje časopisa ESPN pozirala je u pozi iz filma Sirove Strasti (1992). Lijepa skijašica neodoljivo podsjeća na slavnu glumicu
Vidi originalni članak

Plavokosa 26-godišnja američka skijašica Lindsey Vonn za naslovnicu ESPN-a pozirala je u zavodničkoj pozi fatalne glumice Sharon Stone koja je utjelovila lik Catherine Tramell u erotskom trileru iz 1992. godine.

- I? Što mislite? Bih li prošla kao dvojnica Sharon Stone? - upitala je navijače Lindsey na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Trostruka osvajačica Svjetskog kupa odigrala je poznati kadar iz filma noseći pripijenu usku bijelu haljinu s frizurom kakvu je imala Sharon Stone. Samo, Lindsey je to odradila bez dijela s križanjem nogu.

- Na jednom od mojih prijašnjih fotografiranja netko je primjetio da sličim Sharon Stone. Razmislila sam i shvatila da bih to mogla iskoristiti. U dogovoru sa svojim suprugom odlučili smo ponoviti scenu iz Sirovih strasti - rekla je Lindsey i dodala:

- Jako volim gledati filmove. Najdraži mi je Gladijator. Volim i Sirove strasti. Ovako našminakan i u bijeloj haljini pomalo se osjećam kao Sharon Stone...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_60514 20.11.2010.

    ko bi reko da ispod onog kombinezona takav komad

  • amus 20.11.2010.

    masina je... :)

  • RastaManFan 20.11.2010.

    eee ma nebi joj ni kune naplatio uuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare