To je to što me zanima!

Skočić zvao i bivšeg hajdukovca, Amerikanci spustili rampu Biuku

Izbornik najkasnije u srijedu mora Uefi poslati konačan popis 23 igrača koja vodi u Rumunjsku, a za to vrijeme ojačao je obranu. U napadu se, pak, nazire problem
Vidi originalni članak

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija u Medulinu brusi formu pred početak Europskog prvenstva u Rumunjskoj i utakmice protiv Ukrajine 21. lipnja u Bukureštu, a novi izbornik Dragan Skočić još ne zna na koga će moći računati.

U petak je HNS objavio kako se pripremama mladih "vatrenih" priključio i Vicko Ševelj (22), bivši branič Hajduka, primarno desni bek koji može igrati stopera ili zadnjeg veznog.

Dubrovčanin je prošlo ljeto došao u slovensko Radomlje, klub s kojim surađuje upravo Hajduk, ali je Poljud napustio godinu dana ranije nakon što mu nisu htjeli ponuditi novi ugovor. Bio je kapetan druge momčadi, a ove je sezone u Sloveniji odigrao 31 utakmicu i imao četiri asistencije. Mogao bi biti alternativa hajdukovcu Niki Siguru.

U međuvremenu, Skočiću glavobolje zadaje slučaj još jednog bivšeg hajdukovca Stipe Biuka (20) na kojega je ozbiljno računao. Euro U-21 nije u službenom Fifinu terminu (od 12. do 20. lipnja), a njegov klub Los Angeles FC ne želi ga pustiti, piše Germanijak.

Hoće li pozvati Antonija Marina?

Amerikancima je sezona u punom jeku, do 16. srpnja i petotjednog odmora trebali bi odigrati čak deset utakmica i u LA-u ne žele ustupiti prvotimca koji je u 22 utakmice zabio dva gola i jednom asistirao.

Skočić mora Uefi poslati konačan popis 23 igrača do srijede u ponoć, a zavrzlama s Biukom možda natjera Skočića da pozove Antonija Marina (22), dinamovca na posudbi u Rijeci, koji je odigrao cijeli kvalifikacijski ciklus (osim play-offa), a bio je i na zadnjem okupljanju za prijateljske utakmice s Izraelom i Engleskom pod Igorom Bišćanom.

Marin je kod Sergeja Jakirovića bio standardan u Rijeci u drugom dijelu sezone (propustio je samo jednu utakmicu) i u 18 utakmica zabio tri gola uz jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BROKRO 10.06.2023.

    naj jednostavnije ne produzis ugovor kao drugo igrace iz Europe vise ne slati tamo a tako niti Amere dovoditi u Europski nogomet pa kad zele tako neka im bude

  • 10.06.2023.

    Ajmo biuk, samo dalje jako 👍🏼 sve će doći po svome 👍🏼🇭🇷

  • Pra&vica 10.06.2023.

    Vicko Ševelj je onaj kotacic kojim Skocic zaokruzije svoju viziju...pa neka to bude ona prevaga prema blistavom rezultatu koju mi obicni smrtnici nismo u stanju dokuciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare