To je to što me zanima!

Skok za obranu sezone: Leteći Mitrevski dva puta skinuo šut

'S obje ruke sakrio si vrata, nije lako skinuti Hrvata' vjerojatno je prošlo glavom Mađarima koji su pokušali probiti raspoloženog Marina Šegu u utakmici LP-a između Montpelliera i Veszprema...
Vidi originalni članak

Rabotnik - Bidasoa (26-25)

Makedonski viceprvak i novi klub hrvatskog rukometaša Lovre Jotića - bitoljski Rabotnik izgubio je na domaćem terenu u 3. kolu EHF Lige prvaka s jedan razlike (26-25) u zanimljivoj utakmici protiv španjolskog Bidasoa. U tri utakmice, tri su puta Makedonci ostali praznih ruku za samo jedan gol (Sporting 30-29, Sävehof 25-24).  

Ipak, Stevče Aluševski može biti zadovoljan. Njegova momčad raste i parira velikanima, iako im se predbacivao naziv "outsidera". U mnogome može na sjajnim partijama zahvaliti iskusnom makedonskom reprezentativcu Nikoli Mitrevskom. 

Vrativši se u klub u kojemu je napravio neke od prvih rukometnih koraka, Mitrevski je u letećoj obrani oduševio neki kažu, već na početku, postigao obranu sezone. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

VIŠNJIK DOČEKUJE RUKOMET Vujovićevo vatreno krštenje: Barcelona u Krešinoj dvorani

DENIS ŠPOLJARIĆ 'Ministar obrane' Demba novi je pomoćnik Veselina Vujovića

Montpellier - Veszprem (23-18)

Rukometaši Montpelliera slavili su nad  Veszpremom 23-18 (11-10) u trećem kolu EHF Lige prvaka. Neupitan heroj pobjedničke momčadi bio je hrvatski reprezentativac, Marin Šego s nevjerojatnih 20 obrana (54 %).

Nova liga i novi klub Šegi nisu stvorili problem prilagodbe. Kao što je navijačima svoga bivšeg  kluba Szegeda donio radost osvajanjem mađarskog prvenstva nakon 11 godina (2018.), tako je sada i navijače Montpelliera oduševio protiv jednog od najvećih protivnika u Ligi prvaka.

Šego je ovim nastupom ušao čak i u najboljih sedam igrača kola, a njegove fenomenalne obrane možete pogledati ovdje, a na istoj poveznici možete i glasati za hrvatskog golmana. 

Melvyn Richardsson je s osam golova bio najbolji strijelac susreta u drugom porazu za redom za mađarskog prvaka nakon što je u prošlom kolu bolji bio njemački Kiel. Samo je Petar Nenadić s četiri gola uspio više od dva puta svladati hrvatsku zvijer na golu. Mađari su se sa samo 18 postignutih golova upisali kao treći na ljestvici momčadi s najmanje ikad golova u Ligi prvaka.

Veszprem u sljedećem kolu dočekuje Porto, dok Montpellier putuje kod Igora Karačića u Kielce na "hrvatski" dvoboj.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare