To je to što me zanima!

Škot trijumfirao u Francuskoj: Andy Murray osvojio je Pariz

VELIKA FORMA Murray će u ponedjeljak i službeno naslijediti Novaka Đokovića na vrhu ATP ljestvice, a u Parizu je uzeo osmi naslov u karijeri i 43. u karijeri.
Vidi originalni članak

Dan nakon što je zasjeo na prvo mjesto ATP ljestvice britanski tenisač Andy Murray osvojio je masters 1000 turnir u Parizu pobijedivši Amerikanca Johna Isnera s 6-3, 6-7, 6-4.

Murray će u ponedjeljak i službeno naslijediti Novaka Đokovića na vrhu ATP ljestvice, a u Parizu je uzeo osmi naslov u karijeri i 43. u karijeri.

Ove godine se Škot može pohvaliti naslovima u Wimbledonu, Olimpijskim igrama, Rimu, Šanghaju, Queensu, Pekingu, Beču i Parizu, kojeg je osvojio po prvi puta. S pobjedom u francuskoj prijestolnici ojačao je svoje šanse i da ovu godinu okonča kao najbolji na svijetu jer ima  405 bodova više od Đokovića.

Isner je ostao pri 10 osvojenih turnira, a protiv Murraya sada ima omjer 0-8.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Nevitan 06.11.2016.

    Nesto stoji iza svega ovoga. Ipak zapadnjaci finansiraju ovaj sport. Sve je moguce. Nije im svejedno da jedan srbin konstantno dominira. Zamislite samo sta bi bilo da je presao Federera u svemu. Ja mislim da bi tada izmislili da se igra minimum 10 GS u sezoni samo da jedan zapadnjak ili mozda amerikanac bude prvi. Kada god mislite da ne mogu nize da se spuste oni te demantuju. Te doping, te lazne povrede, te vara zenu, te mafijasi, te namesta meceve. A inace, mogu da razumem i Djokovica. U zadnjih par godina dere koga god i gde god stigne. Zamislite kakav mu je smor trenirati svako jutro a da nema realnu konkurenciju jer je premotao igricu. A mozda je i namerno sam sebe skinuo sa prvog mesta da bi imao motiv da igra.

  • MExplorer 06.11.2016.

    Cestitke NAJBOLJEM TENISACU SVIJETA!

  • blokirani_lovac 06.11.2016.

    Zalosno je to da je Novak predao broj 1 bez borbe. Od RG on uopste ne igra, samo širi ljubav. Kao da je u nekakvoj sekti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare