To je to što me zanima!

'Uspjeli smo! Heroj Marshall završio je 23-godišnju agoniju'

Zadnji put Škotska je igrala na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine i otad je nema na velikoj nogometnoj sceni. Usto, kao naručeno jer bit će jedan od domaćina, što znači da će Hrvatska igrati protiv čak dva domaćina u skupini
Vidi originalni članak

Nakon 25 godina plasirali smo se na Europsko prvenstvo, pišu uglas svi škotski mediji nakon drame u Beogradu koja je završena u korist otočke reprezentacije (6-5; 1-1).

Tek nakon jedanaesteraca Škoti su ugrabili kartu za Euro, prvi njihov nakon 1996. godine, i preostalo mjesto u skupini s Hrvatskom, Engleskom i Češkom. Vodili su do 90. minute, izgledalo je da Srbija može izjednačiti samo slučajno, a onda su Škoti nevjerojatno ostavili Luku Jovića samog na nekoliko metara.

Međutim, nisu potonuli, nakon pola sata produžetaka izbacili su Srbe pogodivši svih pet jedanaesteraca, a junak je postao golman Marshall koji je u zadnjoj seriji obranio udarac Aleksandra Mitrovića.

- Heroj Marshall završio je našu agoniju - piše Daily Record.

- Nakon 23 godine vraćamo se na veliko natjecanje - dometnula je škotska verzija The Suna.

Zadnji put Škotska je igrala na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine i otad je nema na velikoj nogometnoj sceni. Usto, kao naručeno jer bit će jedan od domaćina, što znači da će Hrvatska igrati protiv čak dva domaćina u skupini, Engleza na Wembleyju i Škota u Glasgowu...

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • superhornet199 13.11.2020.

    da imamo normalan stadiom mozda bi i mi imali šanse imati domacinstvo... ovako ga necemo nikad imat..

  • DragoslavZlatunic 13.11.2020.

    Neki jos nisu svjesni sta je hrvatska napravila u rusiji a mozda nece nikad ni biti!! Igrati Finale SV. Prvenstva neopisivo!! Dok se drugi nemogu ni kvalificirati na euro!  Ogromna razlika!!! 

  • Dangerous_Russ 13.11.2020.

    Što se tiče nogometa, tu su psihički jako loši i skupe im se m..a prije važne utakmice. Nema smisla sad pametovati ali nisam ni očekivao prolazak.. Iako nevjerovatno da su ispali od Škota, još gore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare