To je to što me zanima!

Škotska ostala bez izbornika: Igrači su u šoku zbog otkaza

Craig Levein nije više izbornik reprezentacije Škotske. Jedan od najboljih igrača Škotske Charloe Adam napisao je na svom Twitter profilu da ne može vjerovati...
Vidi originalni članak

Ovakvu odluku, o kojoj razmišlja još od kraja prošlog tjedna, donio je Škotski nogometni savez (SFA), a razlog je vrlo jasan - dva boda iz četiri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Škotska se trenutno nalazi na dnu ljestvice skupine A kvalifikacija za SP, a istu predvode Belgija i Hrvatska s po 10 osvojenih bodova. Gordon Strachan je izraziti favorit za Leveinova nasljednika prema britanskim kladionicama, a u igri su još Walter Smith i Alex McLeish.

Levein (48) je na mjesto škotskog izbornika zasjeo u prosincu 2009. godine, a otada je ostvario 10 pobjeda, devet poraza i pet remija u 24 službene utakmice. Uručivanjem otkaza šokiran je ostao ponajbolji reprezentativac Charlie Adam.

"Upravo sam se vratio s treninga kada sam čuo za vijest. Ne mogu vjerovati da su škotski mediji dobili ono što su htjeli", napisao je na svom Twitter profilu Adam.

Reprezentacija Hrvatske svoju prvu utakmicu protiv Škotske igra 7. lipnja sljedeće godine (kod kuće), u sklopu 7. kola, dok je druga, ujedno i posljednja kvalifikacijska po skupinama, na rasporedu 15. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • antuntun505 06.11.2012.

    momčadi punoj srca i poštenog pristupa sportu kakva je Škotska izbornik skoro da i nije potreban

  • Celtic-1888-Glasgow 05.11.2012.

    zaslužio ga je, protiv ekipa kao wales i slične igrat sa jednim napadačem, a protiv češke prije 2 godine igrat 4-6-0.. taj je trenirao ekipe ko livingston, a hearts mu je vrh bogate trenerske karijere :)

  • Lizzmaister 05.11.2012.

    samo da mi njima utrpamo 5 komada i dobro je

Komentiraj...
Vidi sve komentare