To je to što me zanima!

Škotska Premierliga: Celtic je osigurao 44. naslov u povijesti

U skupini za prvaka Celtic četiri utakmice prije kraja ima nedostižnih 15 bodova prednosti pred Motherwellom. Celtic je u igri i za dvostruku krunu ove sezone
Vidi originalni članak

Pobjedom protiv Invernessa s 4-1 nogometaši Celtica su četiri kola prije kraja škotske Premierlige osigurali naslov prvaka...

Čim je prošle godine najtrofejniji škotski klub Rangers zbog stečaja izbačen u četvrtu ligu, postalo je jasno da će Celtic ove sezone biti ogromni favorit za naslov. Nikakvih senzacija na koncu nije bilo, momčad Neila Lennona je veći dio prvenstva provela na prvom mjestu, a ove nedjelje je i matematički potvrdila naslov, drugi zaredom i 44. u klupskoj povijesti.

Dvostruki strijelac protiv Invernessa je bio Gary Hooper, po jedan su pogodak dodali Joe Ledley i Giorgios Samaras, dok je jedini gol za goste zabio Aaron Doran. U skupini za prvaka Celtic četiri utakmice prije kraja ima nedostižnih 15 bodova prednosti pred Motherwellom.

Celtic je u igri i za dvostruku krunu ove sezone, budući da ga 26. svibnja očekuje finale Škotskog kupa protiv Hiberniana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MatijaKokić 21.04.2013.

    treba celitic baciti u premier ligu da vide kako je kad imaju prave protivnike :)

  • Lizzmaister 21.04.2013.

    a eto tesko in je bilo osvojit

  • nerazumnost 21.04.2013.

    izgleda da je izbacivanje rangersa škodilo celticu, jer su naslov osigurali tek 4 kola prije kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare