To je to što me zanima!

Škotski stožer: Hrvati su jaki, njima su na klupi Dudu i Olić

"Niko je ušao u igru protiv Belgije u nastavku i zabio gol. Na klupi je sjedio i Olić, a kraj njega zvijezda Dudu. Jaka su momčad. Njih tri ili četiri izmjene neće oslabiti"
Vidi originalni članak

Hrvatska je u ovim kvalifikacijama dvaput izgubila, a prvi poraz bio je potpuno neočekivan. Na Maksimiru je slavila okrnjena Škotska iako se već oprostila od mogućeg plasmana na SP. I u utorak će biti motivirani, ako pobjede, mogli bi završiti 4. u skupini, što bi im bio uspjeh.

Trener Motherwella i član stručnog stožera reprezentacije Stuart McCall, otkrio je kako su upoznati s lošom situacijom među 'kockastima' zbog mnogih igrača kojima prijeti suspenzija u slučaju žutog kartona.

- Kao izbornik želite u dodatne kvalifikacije krenuti s dobrim rezultatom, ali imaju puno igrača kojima prijeti suspenzija. Sve ovisi od pojedinca do pojedinca. Pogledate Modrića pa si razmislite je li on usijana glava? Je li dovoljno samosvjestan da se ne dovede u neugodnu situaciju. Zatim pogledate Ćorluku koji igra stopera i ima puno duela. No i ako neće najbolji igrati, imaju dobru klupu - rekao je McCall pa nastavio s pohvalama:

- Niko Kranjčar je u petak ušao u igru protiv Belgije u nastavku i zabio gol. Na klupi je sjedio i Ivica Olić, a kraj njega zvijezda Eduardo da Silva. Jaka su reprezentacija. Njih tri ili četiri izmjene neće jako oslabiti. Izbornik im je iskusan i znat će procijeniti.

Štimac: Naravno da imam želju za dokvalifikacije - Francusku!

Idi na 24sata

Komentari 78

  • ToniMontana 14.10.2013.

    Kranjcara nitko nije ni spominjo. On je drugoligas.

  • adidas 13 14.10.2013.

    zašto se sramotiš

  • Sanga7 14.10.2013.

    Može se lijepo iz teksta zakljućiti da Škoti igraju na kartu neiskustva i ne poznavanje nogometa našeg dragog nam izbornika Štimca ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare