To je to što me zanima!

Škugor debitira u Wimbledonu: Ušao je u glavni ždrijeb turnira

Franko Škugor prvi put u karijeri uspio se kvalificirati za nastup u Wimbledonu pobijedivši u petak austrijskog tenisača Geralda Melzera rezultatom 4-6, 6-1, 6-4, 6-4
Vidi originalni članak

Sjajan rezultat ostvario je 28-godišnji hrvatski Davis Cup reprezentativac Franko Škugor koji se u petak prvi put u karijeri uspio kvalificirati za nastup u glavnom ždrijebu turnira u Wimbledonu pobijedivši Austrijanca Geralda Melzera s 4-6, 6-1, 6-4, 6-4. Šibenčanin će suparnika u prvom kolu glavnog turnira doznati po završetku svih kvalifikacijskih mečeva.

Bit će to ujedno i Škugorova premijera na Grand Slam turnirima na kojima, sve do nastupa u ovogodišnjim wimbledonskim kvalifikacijama, nikada nije dospio dalje od drugog kvalifikacijskog kola.

Škugor se pridružio Marinu Čiliću, Ivi Karlović, Borni Ćoriću i Ivanu Dodigu koji su u petak saznali svoje suparnike. Čilić će igrati protiv Amerikanca Briana Bakera, Dodig protiv Čeha Tomaša Berdycha, a Karlović i Ćorić će međusobno odmjeriti snage.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Oblivion 24.06.2016.

    Lijepo su sredili situaciju Murrayu, nema Rogera, nema Raonića, nema Karlovića... Samo australska prijetnja u vidu divljeg Kyrgiosa, sve ostalo će biti mačji kašalj za škotsku spodobu. Pozitivna je stvar što možemo reći kako ćemo imati gotovo sigurno jednog igrača u osmini finala, a onda je sve moguće za Čilića ili Karlovića koji bi se trebali poklati u 3.kolu, a onda na Nishikoria (ako će biti zdrav) i najvećeg Švicarca likvidirati pa se za finale potući s Đokovićem. Cure će se bojim se brzo oprostiti, Donna Vekić neće moći napraviti ono što je napravila Karolina Šprem 2004. a to je pobijediti peterostruku osvajčicu turnira Venus Williams.

  • Luka Vračan 24.06.2016.

    bravo Škugor ali ispadaš u prvom kolu

  • majstor555 24.06.2016.

    kako loših igrača ima,,to je najlakši sport za zaraditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare