To je to što me zanima!

Freyr Skulason: Hrvati moraju nas respektirati, a ne mi njih

Hrvatska je sigurno dobra momčad, ali mi trebamo iskoristiti njihove slabosti, no neću otkriti koje. Bit ćemo jako žalosni ako se ne kvalificiramo, kaže Gudmundsson
Vidi originalni članak

Nakon hrabrih izjava Ragnara Sigurdssona o nepoznavanju lika i djela Marija Mandžukića, islandski reprezentativci nastavljaju s optimističnim najavama sutrašnjeg okršaja s Hrvatskom u Reykjaviku.

- Ova utakmica će biti slična i teška kao protiv Švicarske. Imaju sjajna krila, dobre igrače, ali ne previše brze. Ali mi imamo kvalitetne igrače, koji mogu zabiti bilo kada. Mi Hrvatsku ne trebamo respektirati, već ona treba nas jer smo došli do ove pozicije - rekao je branič Islanda Ari Freyr Skulason.

Optimističan je i AZ-ov krilni igrač Johann Berg Gudmundsson.

- Imamo dobru šansu u ovom okršaju. Hrvatska je sigurno dobra momčad, ali mi trebamo iskoristiti njihove slabosti, no neću otkriti koje. Moramo se pobrinuti da ne primimo gol. Bit ćemo jako žalosni ako se ne kvalificiramo kad smo došli ovako daleko - rekao je Gudmundsson.

Na Islandu se danas očekuje oluja

Vremenska prognoza dan prije utakmice ne obećava, a islandski mediji pišu da sjever i zapad zemlje očekuje olujno nevrijeme, dok se u jugozapadnom djelu zemlje, uključujući i Reykjavik, očekuje snijeg i kiša.

R. Sigurdsson o Mandžukiću: Nikad čuo, igra li u Bayernu?

Idi na 24sata

Komentari 81

  • arsta 14.11.2013.

    luka, idi ponovno na hrvatski jezik

  • IvanKatic 14.11.2013.

    haha,,svaka cast na bahatoj izjavial pricat mogu koliko ocesutra minimalno 3 gola dobivaju

  • LebronPetrovic 14.11.2013.

    Hrvatska bu u gostima dobila glatko 2 ili 3 razlike ! Doma bu neriješeno ! Island je dobar, ali mi kad se ne zaehebavamo smo po igračima među najjačim repkama na svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare