To je to što me zanima!

Skupa zabava: Rodman se nije umorio ni s 48 godina

NESTAŠNI DENNIS: Policija je u Njemačkoj kratko zadržala bivšu košarkašku zvijezdu. Rodman nije podmirio hotelski račun nakon zabave u sobi
Vidi originalni članak

Na jednom od svojih brojnih putešestvija nakon završetka igračke karijere Dennis Rodman (48) završio je u Njemačkoj. S drugim bivšim igračima nastupio je u ekshibicijskoj utakmici u Trieru. Organizatori su mu platili smještaj u hotelu, koji je napustio jutro nakon utakmice. No nisu platili dodatne troškove, a nije ni on. Nestašni je Rodman te noći u hotelskoj sobi priredio zabavu na kojoj se popilo alkohola u vrijednosti 3500 eura. Direktor hotela nazvao je policiju, koja je ubrzo presrela Dennisovu limuzinu. Rodman se nije bunio, uredno je platio račun i dodao još 1700 eura da se ne mora vucarati po njemačkim sudovima. Nije mu to ni prvi ni zadnji put da su ga zabave stajale policijskih posjeta. Samo u vilu u Kaliforniji dolazili su mu više od 70 puta zbog preglasne muzike. Nakon 1993. godine posvetio se uživanju u životu i svemu što mu on nudi.
Rodman je kao dječak bio vrlo sramežljiv. Nevinost je izgubio s 20 godina, i to s prostitutkom, no poslije je sve pošteno nadoknadio. Te 1993., nakon rastave od prve supruge Annicke, našli su ga kako s napunjenom sačmaricom spava u autu. Priznao je kako se htio ubiti, ali je umjesto toga simbolično ubio sramežljivog Rodmana i ponovno se rodio pun samopouzdanja. Tad je postao ovo što je i danas - šareni hedonistički stroj pun tetovaža i piercinga.

NA PREDSTAVLJANJU KNJIGE POJAVIO SE U VJENČANICI
Objavio je četiri knjige. Na predstavljanju autobiografije “Loš koliko želim biti” došao je u vjenčanici, uz objašnjenje da želi oženiti sam sebe. Na promociji druge knjige “Već sam trebao biti mrtav” sjedio je u lijesu. Moto mu je: “Ako vam se ne sviđam, možete me poljubiti u guzicu”.


MALNAR GA JE DOVEO U ZAGREB U 'NOĆNU MORU'
Mnoge hrvatske sponzoruše još pamte Rodmanov posjet Zagrebu zbog gostovanja u “Noćnoj mori” Željka Malnara. U četiri dana priredio je nekoliko zabava, na kojima su obožavateljice strpljivo čekale svoj red. Posjetio je i grob Dražena Petrovića.

MADONNA GA JE TJERALA DA JOJ NAPRAVI DIJETE
Rodman je bio u vezama s mnogim poznatima, među kojima i s Madonnom, za koju tvrdi da je silom htjela njegovo dijete. Zatim se spetljao s Playboyevom zečicom i zvijezdom “Spasilačke službe” Carmen Electrom, koju je jedne pijane večeri oženio pa se rastao nakon samo 10 dana.

VRHUNSKI SKAKAČ I KATASTROFALAN GLUMAC
Tijekom karijere Dennis Rodman je osvojio pet NBA naslova, dva s Detroitom (1988. i 1989.) i tri s Chicagom (1996. - 1998.). Napad nikad nije bio njegov 'forte', ali zato je dvaput proglašen najboljim obrambenim igračem NBA lige (1990. i 1991.). Posebno je sjajn bio u skoku, sedam puta zaredom (1992. - 1998.) bio je najbolji skakač NBA lige. Završio je 14-godišnju karijeru kao 20. skakač u povijesti, s 11.954 skoka. Nakon završetka karijere okušao se i na filmu, ali nije mu išlo osobito dobro. Za film “Dream Team” s J. C. Van Dammeom dobio je tri Zlatne maline za najgoru ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • brangelina 17.11.2009.

    jeb....no dobro izgleda...

  • Puno Dajem Vladi 17.11.2009.

    izgleda ko prase kad se oznaciva

  • Pichlyk 17.11.2009.

    bisexualac po prirodi! Odličan je. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare